in , ,

AdorAdor

Take-ul lui Marilu Dobrescu asupra certurilor în relație: Cum să gestionezi certurile din relație, conform lui Marilu

Certurile într-o relație pot fi inevitabile, dar modul în care le gestionăm poate face diferența dintre o relație sănătoasă și una plină de tensiuni.

Marilu Dobrescu, o influenceriță din România, a împărtășit în videourile ei câteva sfaturi foarte importante despre cum să abordăm și să rezolvăm conflictele într-un mod matur și constructiv.

Care e mesajul lui Marilu?

Unul dintre principalele mesaje pe care Marilu Dobrescu le transmite este că nu este sănătos să ne exteriorizăm furia într-un mod distructiv.

În loc să strigăm, să jignim sau să aruncăm cu obiecte, ea ne încurajează să ne controlăm reacțiile și să ne exprimăm nemulțumirile într-un mod calm și rațional. Aceasta nu numai că poate preveni escaladarea conflictului, dar și încurajează deschiderea și ascultarea reciprocă.

Un alt aspect important pe care Marilu îl abordează este mitul relației perfecte.

Vă garantez că ăia care zic că totul e perfect sunt niște mincinoși.

Ea aduce în discuție faptul că cei care pretind că totul este perfect în relația lor sunt de obicei mincinoși sau ascund problemele reale.

Care este realitatea certurilor din cuplu?

Realitatea este că toate relațiile au certuri și momente dificile. A accepta acest lucru poate duce la o comunicare mai deschisă și la acceptarea nevoii de a rezolva problemele atunci când apar.

Cu privire la presiunea socială de a părea perfect pe rețelele sociale, Marilu Dobrescu avertizează asupra pericolului de a cădea în capcana #perfectlife.

Ea încurajează cuplurile să nu se compare cu alții și să se concentreze pe dezvoltarea relației lor într-un mod autentic.

Acest lucru înseamnă să renunțăm la fațada perfectă și să fim sinceri cu noi înșine și cu partenerii noștri

Un alt sfat important pe care Marilu, alături de iubitul ei Iustin Petrescu, îl oferă este să încercăm ne înțelegem gândirea reciproc.

Adesea, conflictele apar din neînțelegerea sau interpretarea greșită a intențiilor celuilalt. Învățând să vedem situațiile din perspectiva partenerului nostru, putem evita multe dintre certuri.

Marilu Dobrescu este exemplul perfect de influencer care vrea să se afișeze pe internet liber, fără perdea.

Ce vrea ea să demonstreze prin acest lucru este faptul că viața nu este întotdeauna roz, plină de farmec și bucurie.

Uneori, există certuri, supărări și nemulțumiri și cel mai important este, de fapt, să învățăm să gestionăm problemele și să comunicăm.

Tu ce părere ai?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tot ce ar trebui să știi despre Gabriela Ilișiu, concurenta Love Island România 2023

Espresso make-up? Yes, please! Hai să înveți cum să faci un espresso make-up direct de la Ștefania Olariu