in

AdorAdor

SWAROVSKI X SKIMS: Cea mai nouă colaborare a brandului lui Kim Kardashian

Shine bright like a diamond💎

Hi, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Kim K. nu are nevoie de o introducere, dar trebuie să menționăm că este una dintre cele mai cunoscute figuri media ale societății americane actuale și printre cele mai influente personalități din mediul online.

Chiar dacă a stârnit numeroase polemici prin prezențele ei media și relațiile ei controversate, ceea ce nu poate fi negat, este spiritul antreprenorial al vedetei.

Conform unui articol realizat de revista GLAMOUR, Kim a reușit să-și construiască un imperiu de-a lungul anilor testând diferite idei de afaceri în diferite domenii. Aici putem vorbi de la gaming și până la beauty. Chiar dacă a cunoscut și numeroase eșecuri în afaceri, Kim s-a dovedit adaptabilă, tenace și rezistentă, iar acest lucru este mai mult decât evident în cazul succesului brandului SKIMS.

SKIMS a apărut pe fondul frustărilor pe care le-a simțit de-a lungul timpului, când și-a căutat îndelung lenjerii modelatoare care să-i pună în evidență formele. Astfel, Kim nu a stat pe gânduri și și-a creat propria afacere cu lenjerii modelatoare care să pună în evidență corpul oricărei femei.

Recent, SKIMS a scos o nouă colecție inedită în parteneriat cu brandul de bijuterii Swarovski. În cadrul acestei colaborări, fiecare femeie are ocazia să se simtă mult mai bine în pielea ei și hainele pe care le poartă, dar și să strălucească ca un diamant.💎

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SWAROVSKI (@swarovski)

Nu putem trece cu vederea nici această ținută glamuroasă pe care Kim a purtat-o în cadrul evenimentului dedicat noii sale colaborări.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

În afaceri, putem spune că the devil works hard, but Kim K. works harder. Ce colaborări ne mai pregătește Kim în viitorul apropiat?

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 21 noiembrie?

O oază vintage, departe de haosul Bucureștiului. Vezi noul local cochet descoperit de către Brîndușa Bîrsan în inima capitalei