in ,

AdorAdor

#SummerThrowback: Cum s-a văzut vacanța de lux din Mykonos a Andreei Bostănică în online

Ne este puțin dor de vară deja, chiar dacă temperaturile sunt încă ridicate. Haide să vedem ce impresie ne-a lăsat vacanța Andreei Bostănică în Mykonos, ca să retrăim niște momente de vară.

Andreea Bostănică este una dintre cele mai faimoase persoane de pe TikTok și Instagram la momentul actual. Pe lângă asta, este o artistă talentată.

În 2023, fanii au observat că Andreea călătorește în cele mai scumpe destinații, și a plecat în Mykonos cu un avion privat. Talk about luxe!

De fapt, fanii bănuiesc că un bărbat foarte special ar susține-o pe Andreea, însă ea are deja câțiva ani de muncă, iar acum culege roadele.

De la plimbările pe plajă, la poze din restaurante și buchete imense de trandafiri, reiese totuși că ar exista cineva special în viața ei.


În orice caz, contentul din vacanța ei este inspirațional și te duce cu gândul la o vacanță superbă de vară. Fie că vorbim despre locație, despre activități sau despre outfituri, contul artistei este un loc bun din care să te inspiri.

Deși fanii au păreri împărțite, Andreea continuă să își împartă viața cu publicul, iar multe persoane care o admiră se pot inspira cu ușurință din postările ei.

 

În concluzie, vacanța Andreei în Mykonos: WANT.

Garderoba Andreei: NEED.

 


Cât despre speculațiile publicului, cel mai bine e să așteptăm un răspuns oficial din partea artistei. Dar având în vedere că ea este foarte discretă când vine vorba de viața sa personală, eu cred că mai avem de așteptat.

Până atunci, ne bucurăm de poze și videouri. Dacă ești interesat/ă de astfel de subiecte sau mai ai vreo vedetă despre care vrei să știi ultimele știri, let us know! Dă-ne un pont aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

horoscop

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 11 – 17 septembrie: clasamentul celor mai „norocoase” zodii

3 evenimente de la care nu trebuie să lipsești toamna asta