in ,

AdorAdor

Totul despre Sucre: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Descoperă acum cele mai importante detalii despre viața lui Sucre!

Totul despre Sucre

Prin pasiunea pentru cinematografie, Alexandru Lăcătuș, cunoscut în mediul online sub numele de Sucre, ne introduce în lumea fantastică a filmului. Acesta și-a făcut debutul în mediul online, abordând subiecte legate de cinematografie și film, făcând recenzii pentru unele dintre cele mai apreciate și urmărite filme ale perioadei respective.

Citind acest articol, vei descoperi câteva informații despre youtuberul Sucre, dar și despre modalitatea prin care acesta reușește să se diferențieze în mediul online, de restul creatorilor de conținut.

Cine este Sucre?

Tânărul Sucre, este un creator de conținut din România, în vârstă de 30 de ani. Acesta s-a născut în Timișoara, pe data de 5 Ianuarie și este zodia Vărsător.

Încă de la începuturile lui pe YouTube, Sucre a făcut destul de clar faptul că este un mare pasionat al filmelor, întreaga lui atenție fiind focusată înspre această direcție. Putem spune că atunci când se realxează, urmărește filme și seriale, iar când muncește, la fel, urmărește filme și seriale.

Pe lângă aprecierea pentru arta cinematografiei, Sucre a dezvoltat de-a lungul timpului și o pasiune pentru citit, în special pentru operele autorului american Stephen King.

Sursă Imagini Instagram: @lumealuisucre

Cariera lui Sucre

Acesta și-a făcut debutul în lumea YouTube-ului românesc, pe la sfârșitul anului 2013, primul lui videoclip fiind o recenzie a filmului Thor, partea a 2 a. Chiar dacă la început era orientat înspre o singură direcție, acesta a introdus pe canalul lui și alte tematici, precum comics, știri și multe alte subiecte din lumea entertainmentului.

În anul 2014, el a încercat ceva diferit, și anume videoclipurile de tip vlog, unde obișnuia să prezinte părți nemaivăzute ale vieții lui, sub forma unor discuții ca între prieteni. Această metodă simplă și transparentă de abordare, nu a făcut decât să apropie și mai mult oamenii de el, făcându-i astfel, să devină urmăritori fideli al conținutului lui.

Anii 2015 și 2016 au adus alte câteva modificări în ceea ce privea contentul lui, abordând videoclipuri în care discuta subiecte extrem de sensibile și personale, care aveau la bază experiențe complexe din viața lui.

Pe 2018, Sucre și-a creat contul de Twich, pe care l-a numit Lumea lui Sucre. Aici a început să comunice cu urmăritorii prin intermediul unor serii de live stream, dar și jucându-se cu aceștia, lucru care l-a făcut să ajungăîn topurile celor mai cunoscuți creatori de conținut de pe Twich.

În perioada pandemiei, acesta a creat podcastul numit “Tratament Podcast”, în format live, pe Twich, care are 10 episoade. Pe acestea le-a publicat la scurt timp și pe canalul de YouTube.

Un proiect care implică numele lui Sucre, este CineVlog, care este un concept nou și care are menirea de a crea o punte între cinematografie și creatorii de conținut video din România.

Una dintre temele actuale este modernizarea cinematografiei și a migrației creatorilor de conținut către acesta. Acest proiect este inclus și discutat pe îndelete în cadrul Central European Film Festival, alături de invitați precum regizorul român Copel Moscu și vloggerul Marius Revent.

Cum stă Sucre pe Social Media?

Pe platforma YouTube, Sucre este urmărit de 269k subscribers. Acesta este întregul lui Univers, despre care spune el “Trăiesc într-o sală de cinema”, făcând referire la tipul de content pe care îl abordează.

Poți urmări cel mai recent videoclip postat pe YouTube aici:

În ceea ce privește platforma Instagram, pe Sucre îl poți găsi sub numele de (@lumealuisucre), unde este urmărit de aproximativ 16.5k followeri. Aici, conținutul este unul la fel de diversificat, postând poze și videoclipuri de tip reels, atât cu el, cât și cu locurile prin care acesta călătorește.

Pentru utilizatorii Tik Tok, Sucre poate fi găsit și pe această platformă sub numele (lumealuisucre), unde postează scurte videoclipuri de tip informativ, cu titluri precum: “Ce filme am văzut în August”, “Seriale amânate din cauza grevei”, “Trailer nou pentru …”, “Filme cu încasări mari în 2023”

Pentru recomandări, așteptăm mesajul tău în comentarii, iar pentru ponturi și bârfe, aștept mesajul tău chiar aici! 🥰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre TheRealRed

Totul despre TheRealRed: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Totul despre Anca Broască: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Anca Broască: cine este, vârsta, biografia, cariera