in

OMGOMG

Știai că Mario Fresh și Alexia Eram au fost despărțiti două luni? Vezi aici

Într-un interviu recent, Mario Fresh și Alexia Eram au dezvăluit o latură mai puțin cunoscută a relației lor, dezvăluind că au trecut printr-o perioadă de despărțire care a durat aproape două luni.

Întrebați despre lecția pe care au învățat-o în acea perioadă, răspunsurile lor au adus la suprafață complexitatea vieții lor amoroase.

Ce a spus Mario Fresh despre această perioadă?

Mario a subliniat că timpul de separare i-a ajutat să realizeze nivelul de dependență emoțională reciprocă.

El a menționat: „Am învățat că suntem dependenți unul de celălalt. (…) Mi-am dat seama că o iubesc cu adevărat, și ea pe mine. E mai frumos să avem o relație decât să ne despărțim ca niște proști, și de-asta ne-am împăcat.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Fresh (@goldenboymario)

Alexia Eram a preferat să fie rezervată legată de subiect

În schimb, Alexia Eram a adoptat o abordare rezervată față de subiect, afirmând simplu: „Eu nu comentez.”

Această declarație minimală poate fi interpretată în diverse moduri, sugerând o intenție de a proteja aspecte ale vieții lor private.

Relația dintre Mario Fresh și Alexia Eram, mereu în atenția publicului, a trecut printr-un moment dificil, aducând în prim-plan provocările cu care se confruntă chiar și cele mai publice cupluri.

Cu toate acestea, felul în care au gestionat și au depășit această perioadă dificilă oferă o perspectivă asupra rezilienței lor și a maturizării în cadrul unei relații ‘’celebre’’.

Tu ce zici?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

#DoveAiIncredereInTine: Dove vorbește despre trendurile toxice de pe social media care afectează tânăra generație de femei din care faci și tu parte

Cine are ziua de naștere pe 15 decembrie?