in

AdorAdor OMGOMG

Ștefania Stănilă ADORĂ restaurantul vegetarian, vegan și raw-vegan din Cluj-Napoca, Samsara Foodhouse! Hai să afli de ce 👀

Samsara Foodhouse

Hey, you!

Știi despre Samsara Foodhouse? Haide să vezi de ce Ștefania Stănilă ADORĂ acest restaurant.

Poveste cu mesaj

În primul rând, Samsara Foodhouse are un mesaj important pe care vrea să îl transmită prin tot ceea ce fac și sunt: mâncarea lor reprezintă ciclul vieții și al regenerării, iar scopul lor principal este să îți ofere o experiență de neuitat. Și unică.

Brand autentic

Pe lângă povestea cu mesaj important pentru comunitate și pentru individ, este vorba și despre întregul brand.

Până și logo-ul restaurantului reprezintă filozofia pe care se bazează existența lor.

„Când s-a înființat restaurantul avea un alt logo, mult mai apropiat de însemnătatea cuvântului samsara, care, după cum am amintit, reprezintă ciclul vieții. Dacă ne-ați vizitat la vechea locație, probabil că sunteți familiarizați cu acel logo. Însă din 2018, odată cu mutarea restaurantului pe strada Cardinal Iuliu Hossu, s-a schimbat și logo-ul datorită măslinului plantat în camera mare a restaurantului.”

Mâncare delicioasă

Samsara Foodhouse este locul perfect pentru un prânz, cină sau chiar mic dejun. Ideal pentru persoanele vegetariene, vegane sau raw-vegane, preparatele lor sunt delicioase și apreciate în număr larg.

Samsara Foodhouse se află printre cele mai apreciate restaurante din Cluj-Napoca. Și este foarte posibil să îl fi văzut menționat în postările de pe Instagram.

Evenimente cu personalitate

La Samsara Foodhouse poți găsi mereu evenimente pline de personalitate, gândite pentru oamenii serviți cu drag.

De exemplu, poți să participi vara la Serile de Pian, unde te înconjuri de oameni frumoși, muzică bună și o atmosferă plăcută.

Mai mult decât atât, este un loc potrivit pentru oameni de toate vârstele, și preparatele se potrivesc chiar și persoanelor cu alergii sau cu preferințe specifice la mâncare.

Tu ce părere ai despre acest restaurant? Lasă-mi un comentariu dacă ai fost la Samsara Foodhouse și un pont pentru viitor!

Pe data viitoare, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Halloween

Cum se costumează Generația Z de Halloween în 2023? Hai să descoperi!

Vezi cum s-au costumat Valerie Lungu și iubitul ei de Halloween