in ,

Totul despre Ștefan Floroaica: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Ștefan Floroaica: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Pentru cei mai mulți, Ștefan Floroaica este iubitul Sânzianei Negru, de la America Express sau este cunoscut deoarece a fost semifinalistul Exatlon.

Cine este Ștefan Floroaica?

Ștefan Floroaica însă este și un actor care a debutat cu Ana Bodea în serialul Lia-Soția soțulu meui, difuzat de Antena 1. Star de reality show și actor, Ștefan Floroaica a devenit celebru datorită performanțelor sportive și aspectului fizic, calități care i-au garantat până în ultimul moment șansele de a câștiga marele premiu la Exatlon.

Ce vârstă are Ștefan Floroaica?

Născut în Pitești, în zodia capricornului, chiar de ziua sfântului al cărui nume îl poartă, Ștefan Floroaica reușește la doar 30 de ani să promită publicului o carieră de succes. Între el și iubita lui, Sânziana Negru, este o diferență de 8 ani, însă asta nu îi împiedică în niciun fel să se iubească. Ba mai mult, cu maturitate, Ștefan Floroaica a reușit să o susțină moral pe iubita sa, care este cu 8 ani mai mare, chiar și atunci când au trebuit să stea la distanță, la începutul relației, din motive exclusiv profesionale.

Biografia lui Ștefan Floroaica

Deși s-a născut în Pitești, Ștefan Floroaica și-a petrecut copilăria la bunici, împreună cu tatăl său, într-o casă tradițională, cu ștergare și carpete. Mai târziu, când a părăsit camera pe care o împărțea cu tatăl său, a venit să studieze Marketing la Universitatea de Studii Economice din București și a călătorit datorită unui program pentru studenți în Statele Unite ale Americii. Foștii profesori spun despre el că era vesel și deschis, iar cei din jur îl apreciau și îl respectau. A avut numeroase joburi, de la cel de salvamar într-un parc de distracții la casier în benzinărie. Cu toate acestea, hobbyul lui și munca neîncetată pe care a depus-o în acest sens l-a ajutat să facă performanță independent de locurile de muncă avute. Așa a ajuns să fie medaliat de câteva ori la Campionatul Național de Brazilian Jiu Jitsu. Acum locuiește în București, unde își dorește să lucreze neîncetat la cariera sa.

Cariera lui Ștefan Floroaica

După participarea la Exatlon, Ștefan Floroaica și-a dorit să urmeze cursuri de actorie. Asta a făcut timp de doi ani, lucru care i-a adus ulterior, nu doar datorită talentului nativ, ci și datorită repetițiilor, un rol în cunoscutul serial Lia-Soția soțului meu, lider de audiență printre telespectatori. Mentalitatea sa matură a făcut ca în fața publicului, Ștefan Floroaica să fie mereu apreciat. Modest, dar conștient de darurile sale, Ștefan Floroaica a declarat în multe interviuri că își dorește să se dezvolte neîncetat pe plan profesional. După rolul din serialul Lia-Soția soțului meu și rolul mic din comedia Tati part-time, care i-a adus debutul pe marele ecran, urmează să vedem ce alte surprize ne mai pregătește Ștefan Floroaica în calitate de actor și nu numai. El declara într-un interviu:

Îmi doresc foarte mult pe plan personal să mă dezvolt, pentru că am observat că dacă alergi după lucruri exterioare, nu te vei împlini. Așa că dacă lucrezi foarte mult la tine, atunci aceste lucruri exterioare vor veni de la sine, a spus Ștefan Floroaica, conform Playtech.

Despre ce personalități mai dorești să citești? Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și spune-ne care sunt sugestiile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Maia Mălăncuș: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Maia Mălăncuș: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Costel Biju: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Costel Biju: Cine este, vârsta, biografia, cariera