in ,

OMGOMG

Spotted: Dove Cameron și Damiano David și-au oficializat relația, vezi aici

Într-un final, misterele și speculațiile au fost date uitării: Dove Cameron și Damiano David nu se mai ascund!

Dove Cameron și Damiano David surprinși împreună

Actrița și cântăreața de 27 de ani, Dove Cameron, și carismaticul lider al trupei Maneskin, în vârstă de 24 de ani, Damiano David, au fost prinși într-un moment dulce pe plaja Bondi din Sydney,6 confirmând ceea ce toată lumea bănuia deja.

Saga lor romantică a început în septembrie, când Dove Cameron a fost surprinsă la concertul exploziv al trupei Maneskin la Madison Square Garden din New York.

Au fost și alte apariții ale celor doi

Apoi, au fost zvonuri neconfirmate despre săruturi la petreceri și apariții la concerte în Brazilia. Dar acum avem dovezi vizuale: fotografii din revista italiană Chi ne arată cuplul îndrăgostit, împărțind un sărut pasional pe malul mării.

Maneskin a încheiat recent turneul lor în Australia și Noua Zeelandă, iar Dove Cameron a făcut saltul peste ocean pentru a-i vizita pe trupa rock în plină acțiune.

Damiano pleacă să-și promoveze noul album

Cu Damiano David și echipa lui plecând spre Asia, iar Dove pregătindu-se să-și promoveze viitorul album, „Alchemical”, rămâne de văzut ce surprize ne rezervă această poveste de dragoste în continuare.

Fanii ambilor artiști par să fie în extaz, iar noi suntem gata să urmărim cu sufletul la gură noul lor capitol. Stay tuned pentru următoarea doză de dragoste și rock’n’roll! 🚀🎶💖

Ce părere ai?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Amalia Nicoleta Dinu, creator de conținut: „Brandurile ar trebui să ofere mai multe oportunități micro influencerilor.”

Cine are ziua de naștere pe 6 decembrie?