in ,

AdorAdor OMGOMG

Spookfest! 🎃 Ce au purtat influencerii noștri preferați anul acesta de Halloween?

Care dintre costume te-a impresionat cel mai mult?

Istoria Halloween-ului în România a început să prindă contur în ultimii ani, cu oamenii adoptând treptat această sărbătoare populară într-un mod inedit. De la petreceri de înfricoșătoare la întâlniri mascate, Halloween-ul a devenit ocazia perfectă pentru a-ți arăta stilul și originalitatea.

Și dacă Halloween-ul aduce costume tari și distracție, influencerii noștri favoriți din România știu cu siguranță cum să-și etaleze creativitatea! În acest an, creatorii de conținut au dat lovitura cu cele mai tari costume, aducând o doză de originalitate și entuziasm sărbătorii.

Costumele din acest an au fost de la foarte ample, la destul de simple, dar tot de efect. Influencerii s-au încadrat, în cea mai mare parte, în două categorii: cei care s-au îmbrăcat în personaje din filme și cei care s-au deghizat în creaturi specifice sărbătorii.

Personaje din filme

La această categorie se încadrează marea majoritate a influencerilor pe care i-am văzut pe social media că și-ar fi postat costumele. De la Wednesday în interpretarea lui Sore și a fiicei sale și versiunea portretizată de Ștefania Olariu, la Nicole Cherry, cu Wonder Woman, și până la costumul absolut impresionant al Mirei, care a devenit anul acesta the Corpse Bride, fiecare variantă a fost detaliată și a încercat (și reușit extraordinar de bine, aș spune eu) să imite personajele care le-au fost surse de inspirație.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

Creatures of the night

O a doua categorie de costume remarcabile and a classic for Halloween a fost și în acest an cea a monștrilor și creaturilor mitice care sunt specifice sezonului și sărbătorii. Anul acesta am avut, printre altele, vrăjitoare, demoni și fantome – again, classics -, dar și caractere mai noi, dar cu costume la fel de impresionante.

În timp ce Louis Florea și Lorena Vișan au mers la sigur, cu costume de demoni, repsectiv fantome, câțiva influenceri au vrut să profite de ocazie și să-și etaleze creativitatea. Pe de o parte, aici o avem pe Mara Ognean, care ne-a prins în mrejele sale, cu magnificul ei costum de sirenă. De cealaltă parte, îi avem pe salvatorii serii, Marilu Dobrescu și iubitul acesteia, Iustin Petrescu, care au venit pregătiți să lupte în apocalipsa zombie și să ne salveze.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARILU (@mariludobrescu)

Pop culture moments

Un costum poate nu la fel de elaborat, dar extrem de original a fost anul acesta cel al lui Mimi și al lui Ivan Claudiu, care împreună au vrut să recreeze una dintre ieșirile iconice în oraș ale lui Hailey și Justin Bieber, surprinse de paparazzi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mimi (@mimimp)

Petrecem CU MIC, cu mare

Nici cei mici nu au lipsit de la distracție, iar anul acesta am avut plăcerea să ne delectăm și cu costumele absolut adorabile purtate de copiii unora dintre influencerii noștri favoriți. Printre aparițiile demne de a fi menționate aș aminti de cotumul lui Erin, fiica lui Sore, care a fost o Wednesday desăvârșită și de adorabilul costum de mimi Wonder Woman al Anastasiei, fiica lui Nicole Cherry, despre care am vorbit deja. Iar cea de-a treia mențuine, una nouă (în cadrul articolului), de această dată, merge către cele două fiice ale Irinei Manea. Victoria și Venus Manea au fost de-a dreptul încântătoare de Halloween, în costumele lor de cowboy (cowgirl, mai degrabă) și de dovlecel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Manea (@irinassw)

Anul acesta, influencerii noștri s-au distrat cu costume care mai de care, oferindu-ne posibile surse de inspirație pentru anul viitor. De la personaje clasice de film, la momente iconice de tip pop culture și până la supereroi, am văzut totul! Cu îmbrăcămintea on point, machiaje uluitoare și accesorii care să pună cireașa pe tort, acești creatori de conținut ne-au dat niște idei grozave pentru următorul Halloween.

Eu cred că deja știu în ce mă costumez anul viitor.

Dar tu? Dă-ne un pont aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dream house alert! Cum arată casa lui Carmen Grebenișan? 🥹

Cine are ziua de naștere pe 1 noiembrie?