in ,

AdorAdor OMGOMG

Sore ne arată cum a fost în Berlin, la evenimentul celor de la Schwarzkopf

Zilele acestea, Sore, Ana-Maria Apostoiu și Alina Tanasă au fost invitatele oficiale ale filialei Schwarzkopf International la evenimentul Schwarzkopf For You, care a avut loc în Berlin.

Evenimentul a fost menit să celebreze diversitatea și exprimarea de sine prin intermediul, printre altele, al hairstyle-ului fiecăruia dintre noi.

Sore și-a introdus comunitatea în ceea ce înseamnă acest eveniment și în relevanța lui și a brandului cu ajutorul unor story-uri în care se adresa direct fanilor.

„Mă bucur foarte tare că mi-ați fost alături încă de la începuturi și știți că pentru mine întotdeauna un look relaxat a fost ceea ce mi-am dorit. Și cred că asta m-a și definit, în toate etapele mele”, a adăugat artista, înainte de a menționa cât este de încântată de această colaborare a ei cu Schwarzkopf.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Tanasa (@fabmusealina)

Ea și-a încheiat micul vlog promițându-le fanilor să îi țină la curent cu tot ce se întâmplă și să îi ea cu ea pe parcursul evenimentului.

Zis și făcut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SORÉ (@soreonline)

Ulterior acelui clip, au urmat un get ready with me și câteva story-uri care au purtat comunitatea online prin culisele evenimentului, pe la beauty corner-ul unde specialiștii i-au pregătit pe invitați înainte de a începe festivitățile și, ulterior, pe la eveniment în sine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SORÉ (@soreonline)

Un ultim „cadou” din partea lui Sore pentru fanii săi care își doreau să vadă mai multe cadre de la eveniment a fost un scurt reel cu momentele cheie al serii. Check it out below!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Text descriptiv despre imagine

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut români de pe TikTok în februarie 2024? Descoperă clasamentul complet

Colaj. În stânga, posterul oficial al filmului Argylle, cu Dua Lipa, Henry Cavil și John Cena. În dreapta, sus, Henry Cavil, Bryce Dallas Howars și Sam Rockwell pe covorul roșu. În dreapta, jos, Valentin Popescu și prietenii lui, la premiera filmului Argylle, la Cinema City.

Cum a arătat premiera filmului Argylle la Cinema City în București? 😍