in ,

Totul despre Sonia Piersic: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Sonia Piersic: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Sonia Piersic este fiica lui Florin Piersic Jr. Ea se numără printre copiii pe care actorul îi are din diverse relații, chiar dacă niciuna dintre iubirile sale tumultuoase nu au fost finalizate cu o căsătorie.

Cine este Sonia Piersic?

Mama Soniei Piersic este actrița Dorina Chiriac, ea fiind cea care i-a dăruit lui Florin Piersic Jr. primul copil.

Ce vârstă are Sonia Piersic?

Sonia este o adolescentă de aproape 18 ani. Contrar tinerilor de vârsta ei, ea nu are niciun fel de prezență online. Nu utilizează canalele clasice de social media, cum ar fi TikTok, Instagram sau Facebook, ci își vede de viața de adolescentă în cel mai simplu și modest mod cu putință.

Biografia Soniei Piersic

Aflată încă la o vârstă fragedă și fără să fie expusă online de către părinți sau de o dorință de a fi ca alți tineri de vârsta ei, despre Sonia Piersic știm doar detalii strecurate în interviurile date de tatăl ei sau de Dorina Chiriac. Sonia Piersic adoră să deseneze și se pare că o face foarte bine. Excelează pentru vârsta ei la asta și îi întrece pe mulți dintre cei care au această pasiune. Din păcate, se pare că Sonia Piersic suferă de epilepsie. În cadrul unui eveniment, mama sa, Dorina Chiriac, a vorbit despre această boală despre care se discută, în general, în șoaptă:

Dorim ca prin vocea noastră să tragem după noi ceilalţi părinţi să îşi declare copiii bolnavi la medicul de familie. Copiii sunt respinşi, oamenii se sperie… Umbli din grădiniţă în grădiniţă, din şcoală în şcoală. Sonia e la o şcoală privată. Ne propunem să ajutăm. Avem nişte cazuri pe care le vom ajuta.

Cariera Soniei Piersic

Pentru că această parte a familiei Piersic este nespus de rezervată și dorește să țină informațiile personale cât mai private, știm prea puține lucruri despre cine este și ce dorește să devină fiica actorului Florin Piersic Jr. Datorită calităților ei artistice însă, putem să intuim că tânăra are un talent de geniu și că va deveni o mare artistă în zona artei vizuale. Tatăl ei se confesa într-un interviu:

Sonia e un geniu. Îmi pare rău că eu, ca părinte, spun asta, dar nu o spun de suprafață. Chiar e. Îmi pare rău că spun asta. Iar geniul vine la pachet cu niște dificultăți, nu e simplu. Cu ea nu te înțelegi la orice oră și oricând. Dar ea desenează într-un fel la care eu nici măcar nu pot visa. Eu nu înțeleg cum a făcut desenul ăla. Și-atunci e normal să îmi ador copiii

Tu știai de Sonia Piersic? Răspunde-ne la întrebare pe „Ai un Pont?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Alin Oprea: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Alin Oprea: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Andreea Cipcă: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Andreea Cipcă: Cine este, vârsta, biografia, cariera