in

AdorAdor

Hai la SocialPedia 53, despre Antreprenoriat în 2023

Trăim într-o lume în care Social Media nu doar că ne conectează, ci ne oferă locuri de muncă care se află sub umbrela domeniului comunicării.

SocialPedia este un proiect educațional destinat tuturor pasionaților de online. În cadrul esteui proiect vei evolua, vei învăța și vei face parte din una dintre cele mai active comunități de social media din România.

De ce este nevoie de SocialPedia 53

77% dintre persoanele care au un business propriu spun că sunt mai fericite de când nu mai sunt angajate. Cu toate acestea, 20% dintre afaceri eșuează în primii doi ani, în timp ce 45% se închid în primii cinci ani. Cel puțin asta spun statisticile.

În aceste condiții, cum reușești, ca antreprenor, să îți construiești un business solid pe care să-l „vinzi” într-un mod eficient? Ce resurse ai la îndemână care să-ți susțină ascensiunea?

Ei bine, la aceste întrebări se va răspunde în cadrul proiectului SocialPedia.

Subiecte abordate

Alături de speakeri precum Andrei Dunuță, fondator „Arta de a nu vinde”, Oana Zidaru, antreprenor și Roxana Hălmăgeanu, Head of Micro Segments Strategy BCR se vor dezbate următoarele subiecte:

  • Cum decizi să fii antreprenor?
  • Ce trebuie să știi înainte?
  • Care sunt punctele forte/punctele slabe ale antreprenoriatului?
  • Ce soluții de digitalizare a afacerilor există și ce oportunități de finanțare?
  • Cum pot antreprenorii să se organizeze mai bine din punct de vedere financiar?
  • Cum să își stabilească prețurile/fee-urile?
  • Cum să faci un elevator pitch pentru business?
  • Cum îți vinzi business-ul într-un singur minut?
  • Ce tehnici de public speaking poți să folosești pentru a-ti face afacerea cunoscută?
  • Cum transformi o idee într-un business?

Indiferent de subiectul care te frământă, în cadrul SocialPedia 53 vei primi, mai mult ca sigur, un răspuns, o clarificare. Nu mai pierde timpul și înscrie-te!

De ce să te duci la SocialPedia 53

În cadrul acestui eveniment despre antreprenoriat vei avea parte, în primul rând, de networking, poate cel mai important pas pentru un tânăr care are o afacere la început de drum. Întâlnești offline oameni din domeniu, la fel de pasionați de digital, social media și marketing. Sună bine, nu-i așa?

De asemenea, vei putea descoperi studii de caz reale și informații despre cum abordează brandurile și specialiștii strategia de social media.

Poți cunoaște direct speakerii, care sunt oameni cu experiență, dispuși să împărtășească din ceea ce au învățat ei pe parcursul anilor.

Fetele de la SocialPedia, Iulia Stănescu și Sabina Cornovac, te așteaptă pe 10 octombrie 2023, de la ora 18:30, la Restaurant Monarh din București (Calea Plevnei 44-46), pentru o ediție SocialPedia despre Antreprenoriat în 2023, sponsored by BCR.

Se va discuta despre provocările antreprenorilor în România, despre cum își pot organiza mai bine banii și timpul, cum își pot „vinde” mai ușor serviciile/produsele și ce provocări apar pe parcursul drumului.

Noi zicem să nu mai stai pe gânduri și să te duci. Este primul pas pe care îl poți face ca tânăr antreprenor, să îți cunoști domeniul, competiția și aliații. Înscrie-te gratuit aici și lasă-te inspirat de oamenii din România care fac lucrurile să se miște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 5 octombrie?

Ada Maria Ileana

Ce zodie e Ada Maria Ileana – și ce spune asta despre ea