in ,

AdorAdor OMGOMG

Smiley_omul ne încurajează să punem preț pe oamenii din jurul nostru. Hai să afli despre ce e vorba 🤫

În mediul online a luat amploare o campanie cu o abordare inedită, menită să ne provoace să reflectăm asupra modului în care percepem oamenii din jurul nostru. În ideea că nu prețuim suficient oamenii din jur, campanie ne sare în ajutorul, în cazul în care nu dăm nici 2 bani pe oameni, cu o promoție aparte: oameni la doar 1.99 de bani.

Această inițiativă aduce o notă de satiră, subliniind cum adesea trecem cu vederea valoarea persoanelor speciale din viața și din jurul nostru.

În răspuns la această provocare, Smiley, celebrul artist român, a lansat propria sa extensie a acestei campanii. Printr-un video încărcat recent pe TikTok, el le explică fanilor săi cum să contribuie la această mișcare pozitivă. Sub deviza de a-i lăuda și a ne mândri cu cei dragi nouă, Smiley ne îmbie la postat și ne încurajează să scoatem în evidență oamenii speciali din viața noastră, împărtășind cu restul lumii ce îi face pe aceștia unici – fie că este vorba de calități remarcabile sau simplul fapt că sunt ei înșiși.

În videoclip, Smiley oferă comunității sale un sunet specific campaniei sale, invitându-i să-și posteze clipurile cu această coloană sonoră. El promite că va reposta fiecare astfel de contribuții pe propriul său feed, creând astfel o platformă unde oamenii pot să-și aprecieze reciproc unicitatea și valoarea personală.

@smiley_omul Lauda-ti mama, sau iubita, iubitul sau colegul care aduce mereu covrigi. Spune-mi ce vecin te impresioneaza sau ce alt om apreciezi si eu iti dau reshare! Cum? Faci un video cum iti explic eu aici 😄 #Smiley #oameni #newmusic ♬ Oameni – Smiley

Această inițiativă a lui Smiley aduce o notă de optimism și implicare în comunitate, încurajându-i pe oameni să recunoască și să aprecieze ceea ce este special în ceilalți.

Campania devine astfel un gest colectiv de recunoaștere a valorii fiecărui individ și încurajează construirea unor legături autentice într-o eră digitală agitată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Secretul buzelor perfecte! 🤫 Vezi ce produs minune recomandă Lorena Vișan…

Delia și soțul ei cuceresc munții, check this out 🥰