in ,

Totul despre Smiley: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

smiley cine este varsta nume real carier biografie cover

Pe scena muzicală românească puține personalități strălucesc la fel de puternic precum Smiley Smiley. Cu melodiile sale atât de fun încât devin molipsitoare, Smiley  a cucerit publicul din România și nu numai prin carisma lui, dar și prin producțiile muzicale.

Care este numele real al lui Smiley?

În spatele lui Smiley stă, de fapt, Andrei Tiberiu Maria.

Ce vârstă are Smiley?

Smiley sau Andrei Tiberiu Maria s-a născut în data de 27 iulie 1983, deci are frumoasa vârstă de 40 de ani.

Iată ce altceva mai trebuie să știi despre Smiley

Cine sunt părinții lui Smiley?

Ion și Ioana Maria

Este Smiley singur la părinți?

Nu, mai are un frate, Filip Maria

Este Smiley căsătorit?

Da, din 2023, cu Gina Pistol

Are Smiley copii?

Da, o fetiță, Josephine Ana Maria

Ce înălțime are Smiley?

1,85 m

Smiley – o scurtă biografie

Andrei Tiberiu Maria aka Smiley  este un artist complex, creativ, care s-a născut în Pitești și s-a remarcat în industria muzicală încă de la începutul anilor 2000. Acesta a fost un membru al trupei Simplu, alături de CRBL, Piticu, Francezu, Omu Negru, Tazman și Bebico.

Formația, cu Smiley în cap de listă, a cucerit publicul românesc cu amestecul dintre Pop, muzică electronică și chiar rock alternativ. Câteva melodii pe care le mai fredonăm și astăzi sunt „Oficial îmi merge bine”, „Mr. Originality”, „Oare știi” și altele.

Călătoria lui Smiley în lumea muzicii a început la o vârstă fragedă, alimentată de pasiunea pentru creativitate și expresie. Crescând la Pitești, și-a perfecționat abilitățile de muzician și compozitor, punând bazele pentru ceea ce avea să devină o carieră remarcabilă în industrie.

După Simplu, nu a trecut mult până când talentul lui Smiley a început să atragă atenția specialiștilor din industrie, ceea ce a dus la descoperirea sa ca artist solo. Cu albumul de debut, „În Lipsa Mea”, lansat în 2008, Smiley s-a impus cu rapiditate pe scena muzicală românească.

De asemenea, piese precum „Dream Girl”, „Love Is For Free”, „Dead Man Walking” și „Preocupat cu Gura Ta” au fost ca niște cârlige care au reușit să ancoreze publicul național și internațional în lumea lui Smiley, câștigându-i o bază de fani solidă în toate orașele României.

Are Smiley o carieră care depășește granițele?

Răspunsul este, garantat, da. Încă de când a pătruns în muzică solo, cariera lui a continuat să înflorească, iar Smiley s-a aventurat în noi teritorii, experimentând diferite genuri, stiluri muzicale și chiar a intrat în partea din spate a industriei muzicale ca și fondator Hahaha Production, proiect demarat în 2009.

Mai mult, colaborările cu alți artiști i-au consolidat și mai mult reputația de interpret versatil și dinamic, cu hituri precum „În lipsa mea” cu Uzzi, „Scumpă foc”, cu JUNO ori „Doar vina ta”, pe care o cântă alături de Andra.

@smiley_omul

Folosește filtrul ăsta. Vezi care e #culoareata şi ce spune despre tine 💙 #Smiley

♬ Culoarea ta – Smiley

Cu un ochi fin pentru inovație, Smiley a îmbrățișat tehnologia ca mijloc de conectare cu publicul său în moduri noi și interesante. De la videoclipuri muzicale interactive la experiențe captivante de realitate virtuală, el continuă să depășească limitele, estompând granițele dintre artă și tehnologie în era digitală.

Pe măsură ce cariera lui Smiley continuă să evolueze, el rămâne angajat să depășească limitele creativității și să se reinventeze ca artist. Fie alege să cânte pe scenă, ori să colaboreze cu alți muzicieni ori chiar să fie prezentator, alături de Pavel Bratoș, la una dintre cele mai îndrăgite emisiuni TV, un lucru este cert: pasiunea lui pentru muzică nu are limite.

Într-o industrie adesea caracterizată de tendințe trecătoare și faimă efemeră, Smiley este o dovadă a puterii de durată a talentului, perseverenței și inovației. Cu fiecare nou proiect, el își reafirmă statutul de unul dintre cei mai iubiți și influenți artiști ai României, lăsând o amprentă de neșters în lumea muzicii și inspirând generațiile viitoare.

Cum arată Smiley în online?

Facebook: @smileyonline, 2,4 mil. urmăritori

Insta: @smiley_omul, 2,2 mil. urmăritori

TikTok: @smiley_omul, 1,2 mil. urmăritori

YouTube: @smiley, 1 mil. urmăritori

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

poll-hannah-montana-h2o

Cine avea cel mai fascinant secret?

Totul despre Laura Giurcanu: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Laura Giurcanu: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră