in ,

PlângePlânge

Smida Jazz Festival 2024: Anulare cu regret

Totul despre Smida Jazz Festival 2024: Când se ține, unde, program
Fanilor de jazz din România le-a fost dat un motiv de tristețe: Smida Jazz Festival nu va avea loc în 2024.

De ce nu va avea loc Smida Jazz Festival în 2024?

Organizatorii au anunțat recent anularea ediției din acest an, menționând nevoia de a se regrupa și de a reveni cu o ediție și mai puternică în 2025.

Sursă imagini: Google

Despre Smida Jazz Festival

Festivalul Smida Jazz a devenit o tradiție dragă iubitorilor de muzică din toată țara, oferind an de an un spațiu de întâlnire pentru artiști consacrați și talente emergente.

Atmosfera unică a festivalului, creată de muzica de calitate, frumusețea naturii din Parcul Natural Apuseni și entuziasmul publicului, a transformat Smida Jazz într-o experiență memorabilă pentru toți cei care au participat.

Deși vestea anulării este dezamăgitoare, organizatorii au asigurat publicul că decizia a fost luată cu chibzuință și cu dorința de a oferi o ediție viitoare și mai memorabilă. Ei au mulțumit tuturor celor care au susținut festivalul de-a lungul anilor și au promis că vor reveni cu forțe proaspete în 2025.

Ce urmează acum?

Deși festivalul nu va avea loc în 2024, fanii pot rămâne conectați la Smida Jazz prin intermediul site-ului web oficial și al rețelelor de socializare, precum Facebook și Instagram. Acolo vor fi publicate informații despre ediția din 2025, precum și alte noutăți și evenimente legate de muzica jazz.

Smida Jazz Festival a demonstrat că este un eveniment important pentru scena muzicală românească și pentru publicul iubitor de jazz. Anularea ediției din 2024 este o pierdere, dar speranța este ca festivalul să revină cu forțe proaspete în 2025, oferind din nou o experiență muzicală de excepție.

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Summerwell 2024: Când se ține, unde, program și artiști

Totul despre Summer Well 2024: Când se ține, unde, program și artiști

Totul despre KEED

Totul despre KEED: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră