in ,

OMGOMG AdorAdor

Totul despre Smaranda Știrbu: Cine este, Vârstă, Carieră și Pasiuni

Vino să descoperi mai multe decât știai deja despre Smaranda Știrbu, iubita lui Selly!

Smaranda Știrbu o tânără remarcabilă care a captat inimile multora prin simplitatea, inteligența și afecțiunea sa, reușind să se remarce în social media ca fiind mai mult decât doar iubita unui vlogger.

Cine este Smaranda Știrbu? Câți ani are?

La frumoasa vârstă de 22 de ani, Smaranda provine din Craiova, un oraș plin de istorie și cultură din România.

Smaranda Știrbu s-a născut pe 20 martie, fiind zodia Pești ceea ce o face o fire sensibilă, creativă și empatică. În curând, își va sărbători cea de-a 23-a aniversare, continuând să își urmeze visurile cu pasiune și determinare.

Cu toate că a crescut într-un oraș mai puțin cunoscut, Smaranda a adus lumină și căldură în inimile celor din jurul ei, arătând că frumusețea și inspirația nu sunt legate de locul de unde provii, ci de pasiunea și devotamentul pe care le pui în tot ceea ce faci.

Unde a studiat Smaranda Știrbu? Ce carieră vrea să urmeze?

Educația a reprezentat întotdeauna o prioritate pentru Smaranda. După absolvirea Colegiului Național „Frații Buzești” din Craiova, cu o medie finală impresionantă de 9,83 la bacalaureat, tânăra și-a urmat visul de a deveni medic.

Astfel, acum își continuă studiile la Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Prin dedicarea și pasiunea sa pentru domeniul medical, Smaranda își dorește să aducă contribuții valoroase în îngrijirea sănătății și să devină o sursă de inspirație pentru viitorii profesioniști din domeniu.

Sursă imagini: @smarandastirbu

Relația ei cu Selly, vloggerul de succes

Însă viața lui Smaranda nu se rezumă doar la studii și carieră. Ea este, de asemenea, o prezență în viața celebrului vlogger Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly.

Ce e foarte frumos este cât de susținător este iubitul ei! Acesta nu s-a dat niciodată înapoi de la a o lăuda și a spune clar și răspicat ca va fi un medic de excepție atunci când va veni vremea.

Cei doi formează un cuplu de patru ani, împărtășind o legătură profundă și specială, care a început în timpul liceului, când erau colegi de bancă. Chiar și după mutarea lor în București pentru continuarea studiilor, Smaranda și Andrei își păstrează legătura strânsă și sprijinul reciproc în fiecare pas al drumului lor.

În plus față de rolul său de parteneră de viață, Smaranda este și o prezență activă pe rețelele de socializare, unde are un număr de urmăritori considerabil. Contul său de Instagram este plin de momente artsy și inspiring, care arată că frumusețea se află în simplitate și autenticitate.

Pe lângă pasiunea pentru medicină, este cert ca Smără are acel ceva și pentru social media și, un side hustle este cu siguranță pentru ea a fi creatoare de conținut.

Oricum ar fi, dragostea dintre ea și Selly e displayed chiar și pe social-urile ei. Noi ne-am îndrăgostit complet de câteva dintre tiktok-urile pe care ea le-a făcut pentru el!

Smără e mai mult decât ceea ce se vede

Smaranda Știrbu este mult mai mult decât partenera lui Selly – este o tânără remarcabilă, dedicată, plină de viață și cu un potențial enorm de a face o diferență în lumea înconjurătoare.

Prin simplitatea, căldura și devotamentul ei, Smaranda continuă să fie o sursă de inspirație pentru toți cei care o cunosc și o admiră.

We gotta love o femeie care știe ce vrea și este pe drumul sigur de a obține tot ceea ce își dorește. Big respect pentru Smără!

Dacă ai un pont, let a girl know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Erika Isac Femei in Parlement

Erika Isac lansează piesa „Femei în Parlament”. Află ce vrea să transmită

Totul despre Dilinca: Cine este, Vârstă, Nume real și Carieră

Totul despre Dilinca: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră