in ,

AdorAdor

Skincare is genderless: Louis Florea recomandă un set de produse pentru îngrijirea tenului 🔥

Tenul tău e ca o haină pe care o porți mereu, așa că de ce să nu ai grijă de el la fel de mult ca de garderoba ta? Cu toții, indiferent de gen, avem nevoie de puțină îngrijire a pielii. Nu există reguli fixe când vine vorba de un ten strălucitor și sănătos.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale îngrijirii pielii este faptul că nu ar trebui să fie supus normelor de gen. Este un lucru pentru toată lumea.

De ce ar trebui să existe o distincție atât de clară între rutinele de îngrijire a pielii bărbaților și femeilor, când toți avem nevoie de același lucru: sănătatea și strălucirea pielii?

Îngrijirea pielii aduce beneficii considerabile, de la menținerea sănătății pielii și prevenirea problemelor, la îmbunătățirea încrederii în sine și a stării generale de bine. Din acest motiv, mai mulți bărbați ar trebui să fie încurajați să își acorde atenție tenului lor și să adopte o rutină de îngrijire a pielii.

Recent, Louis Florea, un cunoscut content creator, a publicat un videoclip pe TikTok, demonstrând importanța îngrijirii pielii. Prin intermediul unor produse alese cu grijă din gama Zitcare de la Revox, a oferit sfaturi simple și practice pentru o rutină de îngrijire a tenului.

El a împărtășit cu noi pași importanți de parcurs într-o rutină de skin care, pentru o piele sănătoasă și strălucitoare.

@louismflr Am avut eu grija de pielea ta, acum e randul tau cu gama Zitcare de la @Revox B77 care isi doreste sa devina BFF-ul tau pentru ingrijirea tenului mixt/ gras cu tendinta acneica. Face wash, toner, serum bi-fazic, crema si tratament local – THE 5 magic words. Disponibila in @Sephora Romania . #ad ♬ original sound – Louis Florea

Indiferent de gen, îngrijirea este un pas vital către a avea o piele sănătoasă. Astfel, fie că alegi să folosești produse dintr-o gamă specifică sau să începi cu rutine de bază, important este să acorzi atenția necesară pielii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Merită să îți cumperi Airwrap Multistyle Complete de la Dyson? Aflăm de la Maria Zvinca 🤫

Workout routine cu Anca Mădălina! Yes to pilates 😉