in

AdorAdor

Sînziana Sooper ne prezintă cele mai dreamy poze de familie din Londra

Sînziana Sooper, creatoare de conținut și sufletul vibrant din spatele ecranului, a adus puțină magie românească în inima Londrei într-un press trip de poveste.

Sînziana Sooper și familia în Londra

Dincolo de telefoane și ecrane, Sînziana, soțul ei și băiețelul lor blond și-au luat inima la sănătoasa și s-au aventurat în călătoria lor prin orașul încântător, oferindu-ne o doză de poveste în imagini captivante.

 

 

Printre roțile zglobii ale parcului de distracții, familia s-a bucurat de momente de fericire autentică.

Pozele reflectă un amalgam de zâmbete și priviri uimite, în timp ce se lasă purtați de atmosfera veselă a parcului. O imagine de familie care emană bucurie și unitate, un amalgam colorat și plin de viață.

Locuri de vis vizitate

Dar aventura lor nu s-a oprit aici. Cu Big Ben-ul și London’s Eye ca fundal spectaculos, Sînziana Sooper și familia și-au făcut apariția pe străzile îmbietoare ale Londrei.

Imaginile surprind momente amuzante și relaxate, unde fiecare membru al familiei pare să se bucure din plin de atmosfera britanică.

Sînziana Sooper a reușit să împletească în fotografii emoții, peisaje și o doză de aventură.

Fiecare colț de Londra devine scenă pentru această poveste de familie, iar Big Ben-ul, privit cu admirație, devine martorul unei escapade de neuitat.

Cele mai captivante fotografii

Cu un aer relaxat și o atitudine cool, imaginile par să capteze esența călătoriei lor: bucuria de a explora, de a descoperi, și, cel mai important, de a face aceste momente memorabile împreună.

Fie că sunt pe străzi aglomerate sau în fața unei ‘’icoanelor’’ londoneze, familia emană o energie pozitivă și autenticitate.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IOANA GRAMA (@ioanagrama)

 

Sînziana Sooper și familia ei au transformat o simplă călătorie într-o poveste vizuală, iar pozele lor de familie ne invită să visăm și să călătorim cu ei în lumea lor plină de culoare și iubire.

Cu fiecare poză, ne arată că unele dintre cele mai frumoase aventuri sunt cele trăite alături de cei dragi. Aceste poze nu sunt doar imagini, ci povești capturate, un adevărat jurnal de călătorie în inima Londrei. 📸🌍

Tu ai fost în Londra până acum?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Titus Antonescu, creator de conținut și participant la Chefi la Cuțite: „O zi din viața mea e haos, niciodată nu știu ce se petrece sau unde ajung și nu aș schimba nimic.”

Dezvăluiri din șantier: Cum evoluează apartamentul Alinei Ceușan în București