in ,

Totul despre Simona Țăranu: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Simona Țăranu: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Simona Țăranu este carismatica prezentatoare de la știrile sportive difuzate de Digi 24 și Digi Sport.

Cine este Simona Țăranu?

Cu o prezență extrem de plăcută și cu o fire deschisă, Simona Țăranu vorbește deseori despre  lucrurile care o fac fericită și atât de pozitivă, iar printre acestea se numără călătoriile și activitățile spontane pe care le desfășoară alături de soțul ei. Mai puțin știut despre ea, dar extrem de important este faptul că este stră-strănepoata vărului lui Ion Creangă. Da, chiar acel Ion Creangă, autorul pe care îl cunoaștem în special pentru Amintiri din copilărie.

Ce vârstă are Simona Țăranu?

Prezentatoarea TV s-a născut în Piatra Neamț, în 17 Noiembrie 1988. Tânăra de 35 de ani este în zodia scorpionului, iar frumusețea ei completează minunat talentul pe care îl manifestă în profesia ei.

Biografia Simonei Țăranu

Frumoasa știristă de la Digi Sport s-a născut într-o familie de ingineri. Părinții ei, Adriana și Vasile, mai au o fiică, pe nume Diana. Simona Țăranu a absolvit Colegiul Național „Petru Rareș”, din orașul natal, iar apoi s-a mutat în București pentru a urma studii de Cinematografie și Televiziune în cadrul Universității Media.

Simona Țăranu adoră să călătorească și are norocul ca și soțul ei, care este tot din Piatra Neamț, să împărtășească pasiunea ei pentru descoperirea de locuri noi. Pasionată de fotografie și film, Simona Țăranu îmbină aceste hobby-uri cu desele călătorii. A declarat în multe ocazii că nu se uită la bani atunci când găsește o destinație turistică. Făcând haz de necaz, prezentatoarea Simona Țăranu spune că la cât de mulți bani a cheltuit, mai ales vizitând insule, ar fi deținut deja un apartament într-o zonă bună a Bucureștiului.

Simona Țăranu arată superb, chiar dacă nu ține vreo dietă. Singura ei regulă, pe care o respectă cu strictețe, este să nu mănânce după ora 18.00. Și, ca prezentatoare de sport, îi place într-o oarecare măsură subiectul despre care vorbește la știri, adică sportul. Acasă merge alert pe bandă, face exerciții cu gantere reglabile, dar îi place și să înoate și să meargă pe bicicletă. De asemenea, Simona Țăranu practică în mod regulat tenis și îi place să facă scuba diving.

În ciuda aspectului fizic de invidiat, Simona Țăranu suferă, din păcate, de o boală autoimună. Din cauza bolii pe care o are și pe care a descoperit-o în urmă cu câțiva ani, ca urmare a unor investigații amănunțite, Simona Țăranu a fost sfătuită de trei medici să nu facă copii. Boala Basedow, adică hipertiroidism autoimun sau tireotoxicoză autoimună, afectează hormonii tiroidieni care ar trebui să regleze metabolismul. Asta ar afecta fătul, în cazul în care Simona Țăranu și soțul ei ar decide să facă un copil, așadar cei doi au preferat să asculte sfaturile endocrinologilor și să se concentreze strict asupra ținerii bolii sub control.

Cariera Simonei Țăranu

Inițial, Simona Țăranu a prezentat la Digi 24 doar știrile de weekend. Din anul 2011 însă a reușit să se transfere la Digi Sport. În privința jobului pe care îl are, Simona Țăranu crede că a fost persoana potrivită la locul potrivit. Cu toate acestea, dorința de a lucra undeva cu plăcere, astfel încât să nu simtă că locul de muncă este o simplă necesitate, face ca postul de prezentatoare să îi vină mănușă.

Pe ecran apare ca o persoană foarte serioasă, dar asta din cauza naturii profesiei. Dată fiind vârsta sa, putem spune că Simona este la început carieră. Chiar și așa, experiența ei pe plan profesional este cu siguranță în ascensiune.

Tu știai cine este Simona până la acest articol? Ne poți răspunde pe „Ai un Pont?”, de asemenea, așteptăm și sugestiile tale. Suntem curioși să aflăm despre cine vrei să mai scriem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre KEED

Totul despre KEED: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Totul despre Jazz in the Park 2024: Când se ține, unde, program și artiști

Totul despre Jazz in the Park 2024: Când se ține, unde, program și artiști