in ,

AdorAdor OMGOMG

Silviu Faiăr și Sabina Teodora s-au căsătorit?!

Recent, Sabina Teodora, iubita streamerului Silviu Faiăr, a dat naștere unui val de speculații pe TikTok.

Chiar s-au căsătorit Sabina Teodora și Silviu Faiăr?

Sursă foto: TikTok @sabinateodora1.2

Cu un outfit all white și o descriere intrigantă, mulți fani au sărit la concluzia că cei doi s-au căsătorit în mare secret.

„I guess the secret is out!”

Comentariile au început să curgă, iar entuziasmul a atins cote maxime în comunitatea lor online.

Admiratorii cuplului au exprimat bucuria lor, așteptându-se cu nerăbdare să vadă mai multe detalii despre the whole event.

Cu toate acestea, a urmat un moment de realizare dură a realității în seria de stream-uri a lui ReallyRux, Cine-i Janghina?.

În povestea asta, nimeni nu e janghina!

În cadrul emisiunii, care explorează diverse povești (am mai vorbit despre seria ei and you guys should check it out, for sure), a devenit clar că outfit-ul neconvențional al Sabinei Teodora nu era legat de o nuntă reală.

Obvi.

Mai degrabă, era un element strict tematic pentru segmentul din seria lui Rux, în care se dezvăluie secretele amuzante și neașteptate din spatele unor evenimente așa mari precum nunțile.

Sursă foto: Youtube @reallyrux

Ce a început ca o presupunere plină de entuziasm despre o posibilă căsătorie s-a transformat într-o mare surpriză și amuzament pentru fanii cuplului.

Realitatea că Sabina a ales un outfit special pentru o temă din cadrul show-ului ne-a adus pe toți cu picioarele pe pământ.

Astfel, ne-am reamintit că, în cadrul podcast-ului lui Măruță (pe care-l puteți urmări aici), Faiăr a spus clar urmăritorilor săi că cei doi nu plănuiesc să se căsătorească too soon.

Or ever, dacă o luăm așa.

Astfel, de la „I guess the secret is out” la a fost doar pentru show-ul lui ReallyRux, aventura online a cuplului Faiăr și Sabina demonstrat încă o dată cât de ușor putem fi fooled de social media.

Take it with a grain of salt

Și noi vă încurajăm să nu credeți chiar orice și să faceți un mic background check, înainte să luați totul ca un întreg. Also, fit-ul Sabinei a fost out of this world.

Aceast întâmplare ne-a amintit că uneori aparențele pot fi înșelătoare, iar fanii trebuie să fie pregătiți pentru orice surpriză online!

Dacă ai un pont, let a girl know.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Claudia Preduca, îmbrăcată și machiată în stil egiptean, în fața piramidelor

Claudia Preduca sau… Cleopatra? Vezi ce machiaj creativ și-a făcut influencerul în vacanță în Egipt, pentru a se asorta cu piramidele

Amy Claire deschide o discuție onestă în online despre sănătatea mintală