in , ,

AdorAdor

Silviu Faiăr face un nou stream cu SEXUL vs BARZA 🔥

Hei, hei, dear Gen Z reader!🧚‍♀

În 2012 (a trecut ceva timp de atunci), Adriana Radu a deschis cunoscutul canalul de Youtube SEXUL vs BARZA, pe care toți l-am consultat la un momement dat.🩷

SEXUL vs BARZA este prima platformă video online din România, care avea drept scop la momentul lansării popularizarea informațiilor legate de educația sexuală. De atunci și până în prezent, SEXUL vs BARZA investește în continuare timp pentru a oferi generației tale informații de calitate legate de sănătatea reproductivă.

Dar nu numai, conform website-ul asociației SEXUL vs BARZA, proiectul și oamenii implicați nu fac doar educație sexuală, ci luptă cu consecințele dezinformării tinerilor pe acest subiect.

Dacă punem mâinile la ochi sau degetele în urechi, această discuție nu dispare. Activitatea sexuală face parte din viețile fiecăruia și este firesc să se nască întrebări, curiozități sau neliniști, cum ar fi cele tratate de SEXUL VS BARZA: „Cum vorbim despre sex?”, „Nu vrea cu prezervativ?”, „POZE NUD, CE-I DE FĂCUT? – Povestea Magdei”.

Silviu Faiăr, unul dintre cei mai apreciați streameri de la noi pentru spiritul său critic, a chemat-o recent pe Adriana la o discuție deschisă despre educație sexuală. În baza întrebărilor puse din chat, aceștia au încercat să spargă miturile cele mai des întâlnite ale generației tale.

Aceștia au vorbit despre: romanticizarea abuzului – și diferitele sale nuanțe, sex work, vaccinul HPV, efectul pornografiei asupra ta, cum vorbești cu părinții despre sănătatea reproductivă etc.

Găsești aici streamul!!

Pe final, recomand să te uiți la stream și la tot ce postează, în general, Adriana, deoarece lipsa de informare te predispune la dezinformare și diferite tipuri de abuz, fie că e fizic, verbal sau online.Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Daddycool

Ce poți învăța despre părinții tăi de la DaddyCool.ro (s-ar putea să-ncepi chiar să-l urmărești)

Everyday make-up routine cu Irina Deaconescu 💄