in ,

AdorAdor

Silviu Faiăr: Cine este iubita sa actuală?

Descoperă cum s-a cunoscut Silviu Faiăr cu Sabina și de ce internauții au crezut că cei doi sunt frați!

Silviu Faiăr este cel mai urmărit streamer la ora actuală de pe platforma Twitch și formează un cuplu de mai bine de câțiva ani cu stilistul vestimentar și creatoarea de conținut, Sabina Teodora. Ea apare încă din 2021 pe canalul de Youtube a lui Faiăr, dar relația lor nu a fost confirmată timpuriu, ceea ce a stârnit un val de opinii contradictorii cu privire la relația celor doi.

Cine este Sabina Teodora, iubita lui Silviu Faiăr?

Iubita actuală a celui mai urmărit streamer pe Twitch, Sabina, este stilist vestimentar independent din 2016 și creatoare de conținut digital, care a început să prindă tot mai multă vizibilitate în spațiul online românesc în urma colaborărilor cu Faiăr. Ambii fac parte din agenția de influenceri Lioness Media.

Sursă imagini: @faiarsilviu

Cum s-au întâlnit Silviu Faiăr cu Sabina Teodora?

În videoclipul inedit distribuit pe canalul ei de Youtube, „Q&A | VOI INTREBATI EU RASPUND”, Sabina a răspuns deschis la întrebarea unui urmăritor cu privire la prima ei întâlnire cu Silviu. Cei doi se urmăreau deja pe rețelele sociale, iar într-o zi însorită de septembrie a anului 2020, coincidența a făcut ca destinele celor doi să se intersecteze pe terasa aceleași cafenele bucureștene.

La momentul respectiv, cafeneaua era plină de oameni, iar Sabina își dorea să-și savureze cafeluța de seară. Recunoscându-l pe Faiăr și văzându-l că lucrează, l-a întrebat dacă se poate așeza la masă cu el, iar de atunci restul e istorie.

De cât timp sunt împreună Silviu și Sabina?

În cadrul unui episod din podcastul Acasă la Măruță, în 2023, Silviu a menționat că este împreună cu Sabina de aproape 3 ani. Astfel că, ținând cont și de ce a spus Sabina, cei doi s-au cuplat la o scurtă perioadă de la prima lor întâlnire. La întrebarea adresată de Măruță, referitoare la modul în care s-au cunoscut, Silviu a menționat că:

„Eram într-o zi la o cafenea și a venit acolo, și efectiv m-a agățat”.

Astfel că, Sabina a făcut primul pas în ceea ce privește relația lor actuală.

Ce i-a spus prima dată Silviu Faiăr Sabinei?

Primul lucru pe care i l-a spus Silviu Sabinei a fost:

„A, wow, ești mai înaltă în realitate.”

Au locuit până acum împreună Silviu și Sabina?

Tot în episodul din podcastul lui Măruță, Silviu a mărturisit că până acum cei doi nu au locuit împreună, dar petrec foarte mult timp unul cu altul.

Sunt adevărate zvonurile că cei doi s-au căsătorit?

Un val surprinzător de reacții cu privire la o posibilă căsătorie între cei doi, a fost generat, în primul rând, de un videoclip postat de Sabina pe TikTok în rochie de mireasă. Iar, în al doilea rând, ea a apărut în aceeași ținută în două streamuri „Cine-i janghina?” ale prietenei lor comune, reallyrux. S-au căsătorit cei doi cu adevărat sau este doar un twist picant cu scop de divertisment? Mai multe detalii poți afla în articolul nostru de aici.👈

În ceea ce privește viziunea lor asupra căsătoriei, tot în podcastul lui Măruță, Silviu nu a răspuns în mod direct la întrebarea dacă se vede căsătorit cu Sabina, dar a afirmat că cei doi vin din contexte familiale apropiate. Astfel că, în momentul în care se vor hotărî să-și ducă relația la un al nivel, nu ar fi într-o manieră prea tradițională, religioasă.

Este Sabina sora lui Faiăr?

Care-i faza cu acest zvon? În primele videoclipuri pe care le posta Faiăr la început cu Sabina, prin 2022, aceștia nu au confirmat că sunt într-o relație, iar internauții au început să speculeze că de fapt ar fi frați.

Ce face unică relația dintre Silviu și Sabina?

Pe lângă că sunt un cuplu apreciat și urmărit, cei doi formează o relație fresh, cool și plină de înțelegere și maturitate. După cum am menționat și anterior, cei doi împărtășesc multe pasiuni, dar și situații comune de viață, ceea ce, cu siguranță, i-a adus mai aproape. De asemenea, amândurora le place să creeze și să comenteze diferite tipuri de conținut. Printre conținuturile pe care le-au comentat, se numără ținute ale vedetelor, ținute de la „Bravo, ai stil!”, dar și subiecte subiecte precum dating apps, viață sexuală, carieră etc.

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 27 februarie?

Cine are ziua de naștere pe 28 februarie?