in ,

OMGOMG

Show-ul La Muncă, în care joacă Selly, a câștigat premiul Best Online Show 2023 la Webstock. Tu l-ai urmărit? 🔥

Anul acesta, Webstock 2023 s-a remarcat ca fiind un eveniment emblematic pentru industria de marketing și comunicare online din România. Gala de premiere a proiectelor digitale a strâns sub același acoperiș subiecte actuale din multiple domenii, premiind cele mai creative și inovatoare campanii și proiecte realizate de branduri și agenții locale.

Printre câștigătorii de renume s-a aflat și show-ul „La Muncă” al lui Selly, ce a primit o distincție remarcabilă.

Webstock Awards 2023

Webstock Awards și-a întrecut așteptările, aducând în prim-plan sectoarele Creators Awards și Brands Awards. Într-un an aniversar, marcând 15 ani de existență, Webstock a extins competiția la două categorii noi: Creators Awards și Brands Awards. Secțiunea Creators Awards a răsplătit influencerii și creatorii de conținut, premiind personalități remarcabile în diverse domenii.

Premiul Best Online Show

Printre câștigătorii secțiunii Creators Awards s-a numărat show-ul său intitulat „La Muncă”, proiect lansat de Andrei Șelaru, care a primit titlul de „Best Online Show”. În fiecare episod, Selly și un invitat trec la muncă, explorând diverse meserii, de la curier, până la alpinist utilitar, oferind o incursiune autentică în lumea muncii, cu testimoniale reale, interviuri și povești din interiorul fiecărei companii.

În urma muncii sale de pionierat în domeniul digital, serialul a fost recunoscut pentru inovația și diversitatea sa.

Acesta a reușit să aducă în prim-plan joburi stigmatizate și să ofere publicului o imagine reală și autentică despre munca din diverse domenii.

@selly

va multumesc ❤️

♬ sunet original – selly

Cu un format exclusiv online, proiectul a atras atenția publicului tânăr, oferind o perspectivă autentică asupra diversității locurilor de muncă și a realităților din spatele fiecărui job.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Homemade matcha: worth it or not? Vezi ce spune Irina Păun despre experiența ei 🤔

Ce face Alina Ceușan când nu este pe platourile Love Island