in

AdorAdor OMGOMG

Sfaturi pentru un videograf amator de la Andrei CBI. Află tot ce trebuie să știi la început de drum, direct de la un profesionist

În era digitală actuală, unde vizualul ocupă un loc central în peisajul online, Andrei Ciobanu, cunoscut și sub numele de Andrei CBI, iese în evidență ca un maestru al videografiei cu sediul în București.

În calitate de influencer și profesionist în domeniul creației vizuale, el nu se limitează doar la a-și împărtăși capodoperele destinate clienților săi, ci devine și o sursă inestimabilă de inspirație, informație și sfaturi pentru tinerii pasionați, care doresc să se lanseze în domeniul videografiei și fotografiei.

Andrei răspunde adesea la întrebările lăsate de urmăritorii săi, oferindu-le sfaturi prețioase, cum a fost și cazul în care i-a dat câteva recomandări unui follower cu privire la alegerea unui dispozitiv de stocare externă de înaltă calitate.

Fără ezitare, Andrei a recomandat solid-state drive-ul (SSD) Samsung T7, subliniind versatilitatea sa și rezistența remarcabilă la șocuri. Acest dispozitiv, disponibil în trei opțiuni de stocare, se dovedește a fi nu doar o alegere practică, ci și o investiție durabilă, ceea ce îl face o alegere inteligentă pentru cei care apreciază performanța și durabilitatea.

@andrewcbi Spor la creat! #samsung #samsungt7 #fy #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – Cbi 🎥

Andrei Ciobanu nu se oprește aici; el oferă, de asemenea, ghiduri complexe pentru cei care se aventurează în lumea aparatelor foto. În special, el încurajează utilizarea camerelor mirrorless, argumentând că acestea sunt ideale pentru cei care încep să exploreze teritoriul fotografiei.

Într-un videoclip informativ și antrenant, Andrei analizează caracteristicile cheie și oferă perspective esențiale pentru a face alegeri informate. Clipul său culminează cu o recomandare specifică pentru începători – Sony ZV-E10.

@andrewcbi Aparatul ideal pentru incepatori 🙌🏻 #fy #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – Cbi 🎥

Platforma TikTok devine terenul fertil pe care Andrei își împărtășește pasiunea și expertiza. Aici, el oferă sfaturi, informații și recomandări pentru pasionații de fotografie și videografie. Cu o abordare prietenoasă și plină de entuziasm, Andrei devine un mentor virtual pentru cei la început de drum, îndrumându-i cu bune practici și povești din propria experiență.

@andrewcbi Cum sa filmezi mai clar cu telefonul, thanks to @alexandra.iosif7 #blackmagic #camera #cam #filmatclarcutelefonul #filmat #filmare #clar #claritate #telefon ♬ original sound – Cbi 🎥

Andrei Ciobanu nu este doar un artist și un profesionist al imaginii, ci și un ghid dedicat pentru tinerii pasionați de această lume, pe care îi îndrumă spre descoperirea universului videografiei și fotografiei.

Cu expertiza sa amplă și entuziasmul său contagios, el construiește o comunitate online în care pasiunea pentru vizual este împărtășită și susținută la fiecare pas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Eliza Chifu și Victor Dorobanțu ne arată cum merge cu dragostea pe vreme rece ❄️

Cine are ziua de naștere pe 29 noiembrie?