in

OMGOMG

Sfaturi în relații cu creatoarea de conținut Andreea Agape 💜

Relationship status? Complicated!

Hi, dear Gen Z reader!🧚‍♀

În articolul de astăzi îți dedic timp unei discuții despre relații. Inspirația mi-a venit urmărind un TikTok al Andreei Agape.

Andreea Agape este o creatoare de conținut stabilită în Iași, care a început să prindă din ce în ce mai mult vizibilitate în mediul online. Pe Instagram, a reușit să adune în jurul conținutului ei o comunitate de peste 38k, iar pe TikTok de peste 160k de urmăritori.

Să nu mă pierd în detalii și să îți arăt la ce mă refer.⬇️

Efectiv relatiile sanatoase sunt SIMPLE. Nu va face sa va indoiti de nimic.

@andreeaaagapeEfectiv relatiile sanatoase sunt SIMPLE. Nu va face sa va indoiti de nimic.♬ original sound – Andreea Agape

Un hint: Da, dacă îți petreci timp pe TikTok urmărind videoclipuri cu cititoare în tarot ca să vezi dacă te place, da, este un red flag. 🔴

Ulterior, postarea a reușit să adune o serie de confesiuni din partea comunității ei, oameni au încercat să își dea seama la rândul lor dacă persoana de care sunt atrași, este interesată.

Adevărul? Da, empatizez cu ceea ce a spus Andreea și recomand să îi asculți din sfaturile ei în materie de relații sănătoase. Nu ai îndoieli, sau poate doar mărunte, când vine vorba de interesul pe care o persoană îl manifestă amoros față de tine. Aceasta îți oferă timp, disponibilitate empoțională și îți validează trăirile!

Well, well, un duș rece ca să vezi că într-o relație, delulu is not the solulu. See you next time!!🦭

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💞

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Radu Apostu, creator de conținut: „Nu mi-a dat nimeni sfaturi la început. Am învățat totul singur.”

Noua obsesie a fanilor Lorenei Vișan: stilul vestimentar al mamei sale. Multă lume îi spune influenceriței că mama ei se îmbracă mai bine decât ea. Tu ce părere ai?