in ,

OMGOMG

Sfaturi despre prietenie cu Denisa Elena⭐

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Prieteniile dintre femei sunt neprețuite, dar pot fi și complicate în același timp, mai ales dacă se înfiripă incompatibilități de viziuni, valori, sau invidii nemeritate.

Creatoarea de conținut Denisa Elena a deschis acest subiect în cadrul unui videoclip pe platforma TikTok și mi-a atras imediat atenția.

Let me show you!

Prietenele tale te urăsc?

@deni.elenaa♬ original sound – Deni Elena

You should watch it until the end!⭐

Denisa abordează punctual situațiile în care o anumită tipologie de prietenă, care apare, sau poate nu, în viețile fiecăruia, ajunge să fie mereu invidioasă pe realizările tale. După cum punctează și Denisa, micile antipatii nu vin doar sub formă de comentarii, dar și comportamente care să te pună pe o treaptă inferioară.

Interesant, de cele mai multe ori, această categorie de oameni nu ar renunța la prietenia cu tine deoarece i-ar face să se simtă și mai inferiori.

Mulți urmăritori din online au început să destăinuie situații similare în secțiunea de comentarii. Dacă credeai că ți se pare sau că ești singurul în această situație, ei bine, nu. Cu toții am trecut prin asta, sub o formă sau alta.

Prietenii toxice? Mai bine pas. Dacă ai prietenă de acest fel, poți să îmi lași povestea în comentarii. Pe data viitoare!

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Gossip Girl Edition: Este, sau nu, problematică relația dintre Serena și Blair?✨

OnePlus Open

S-a lansat OnePlus Open! Hai să afli cum se compară cu favoritul nostru, Samsung Z Fold 👀