in

AdorAdor

Sfaturi de design interior pentru decorarea locuinței, de la influencerii noștri dragi. Ce recomandă Sophie Dominique?

De la casă la (a)casă! 🫠

Sophie Dominique, cunoscută atât ca influencer pe TikTok, cât și ca studentă pasionată de videografie, a oferit comunității sale online un prilej unic de a pătrunde în căminul său și a dezvălui secretele din spatele elementelor de design interior care îi fac casa atât de specială.

Într-un TikTok recent, ea a împărtășit sfaturi și trucuri despre cum să-ți transformi casa într-un spațiu personal și autentic, subliniind trei elemente de decor care îi conferă căminului său unicitate și prospețime.

@sophiedominique Nu stiu daca se vede ca planta e preferata mea🪴(insta: dominique_sophie) #sophiedominique #sophielalondra #interiordesign #uniqueobjects ♬ Au Revoir – Sweet After Tears

Piese unice de mobilier/decor

Sophie ne-a prezentat masa ei în formă de zar pe care o are lângă pat. Cubul are o poveste destul de interesantă în spate, fiind realizat pentru și folosit în cadrul unui proiect video al lui Sophie de anul trecut. Ce e atât de mișto la o masă? Ei bine, pe lângă aspectul său aparte de zar personalizat, ea

are o poveste în spate și surprinde o reprezentare vizuală a clipelor la care a fost martoră. Este, practic, un exponat din epoca contemporană a vieții lui Sophie, expus în muzeul vieții sale, care are sediul principal în căminul ei.

Un obiect unic și original în casă poate aduce un sentiment special, oferind nu doar un element decorativ, ci și amintiri prețioase. Aceste piese speciale pot adăuga o notă personală și originală, făcând ca casa să fie autentică și trăind mai mult decât simplul aspect estetic.

Plante

Sophie pune un accent deosebit pe importanța plantelor în casă. Plantele aduc viață și prospețime într-o locuință, iar a sa nu face excepție. Dincolo de aspectul estetic, relația ei cu plantele ei, în special cu cea agățătoare, care este preferata sa, evidențiază beneficiile psihologice și energetice pe care le aduc plantele într-un mediu. Ele nu doar completează aspectul vizual al unei încăperi, ci aduc și un sentiment de conexiune cu natura și dau o notă primitoare oricărui spațiu.

Artă și amintiri metamorfozate în decor

Un simplu perete alb, transformat într-o expoziție personală. În camera sa, Sophie creat o galerie de fotografii care nu numai că încântă privirile, ci și spune povești. Fiecare imagine expusă are o semnificație aparte, de la călătorii exotice la momente cotidiene pline de emoție. Această galerie de amintiri transformate în opere de artă nu este doar decor; este o punte care conectează prezentul cu trecutul, expunând amintirile ei încărcate de emoție și pasiune, oferind un colț personal și autentic propriei case.

Ea nu doar expune imagini, ci împărtășește emoții și amintiri, făcându-le parte din decorul ei. Această idee nu este doar despre decorarea unui spațiu, ci și despre crearea unei atmosfere unice care reflectă istoria, pasiunile și povestea personală a locuinței sale. Este o formă de artă interioară ce transformă amintirile în colaje vizuale, definind un spațiu care îi aparține complet.

Fiecare piesă de decor are o poveste proprie și, adăugând elemente personale în casă, cum ar fi mobilierul unicat/personalizat, plantele sau o mică galerie de artă, poți crea un mediu care reflectă cine ești, aducând căldură și autenticitate în fiecare colțișor al casei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum a fost în team-building cu echipa Likez.ro

Cine sunt influencerițele care apar în noua campanie Victoria’s Secret România?