in ,

OMGOMG

Selly regretă cearta cu Andra Gogan? 😱

Beef Nostalgic, marca Selly Show 😉

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Recent, unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut ai generației tale, Selly, a postat un videoclip denumit „REGRET CEARTA CU ANDRA GOGAN” pe Youtube. Acesta poate fi găsit aici, pe canalul Selly Show, în care Selly discută momente epice din istoria Youtube-ului, și nu numai.

Materialul video face trimitere la o situație conflictuală care a avut loc în anul 2018 și care a răstunat internetul, împărțindu-l în două tabere. La vremea respectivă, frații Andra și Răzvan Gogan au postat melodia „Stricați o generație”, iar în versurile ei făceau trimitere directă la doi youtuberi pe val, respectiv Selly și Mimi. Versurile aveau un iz instigator deoarece subliniau că atât Mimi, cât și Selly postau un conținut care nu era în concordanță cu nevoile publicului lor tânăr. Practic, stricau o generație.

Selly a răspuns la cererea urmăritorilor, oferindu-și părerea și întărind ideea că scopul conținutul său era de divertisment, nu de a educa. Videoclipul îl poți urmări chiar aici.

La 5 ani distanță, Selly revine cu o perspectivă mai matură asupra situației de atunci. Un beef nostalgic, după cum menționa el. Videoclipul îl poți găsi, de asemenea, aici.

Tu ce părere ai despre acest comeback, beef nostalgic, care a rupt la un moment dat Youtube-ul românesc?

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ana Gum, creatoare de conținut, shuffle dancer și graphic designer: „Nu forța nimic. Durează aproximativ doi ani să câștigi din jobul ăsta. Între timp, descoperă-te.”

Top 5 Filme de Crăciun pentru Generația Z: Un Ghid Festiv de Filme doar pentru tine🎁