in ,

AdorAdor

Selly: Cine este iubita lui, Smaranda Știrbu?

Descoperă acum mai multe detalii despre relația dintre Smaranda Știrbu și Selly!

Smaranda Știrbu, iubita cunoscutului vlogger Selly, este una dintre cele mai încântătoare prezențe feminine din online-ul românesc. Elegantă, inteligentă, cu mult bun simț, reală și cu picioarele pe pământ, Smără a reușit să atragă rapid simpatia fanilor lui Selly, și nu numai, adunând rapid în jurul ei o comunitate formată din 500K de urmăritori pe Instagram.

Cine este Smaranda Știrbu, iubita lui Selly?

Pe numele ei complet Smaranda Daria Știrbu, este cunoscută de oamenii din online sub prescurtarea Smără. Ea este studentă în cadrul Facultăţii de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, din Bucureşti, și creatoare de conținut, devenind vizibilă în mediul online românesc după ce și-a oficializat relația cu vlogger-ul Selly.

Aceasta s-a născut în București, dar a crescut și învățat în Craiova, la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”. Ulterior, pentru a-și continua studiile s-a mutat la București cu iubitul ei celebru, Selly, alături de care a adoptat în 2021 două pisici, Malibu și Rosey.

Sursă imagini: @smarandastirbu

Ce vârstă are Smaranda Știrbu?

Smără s-a născut în 20 martie 2001, în București, sub zodia pești. Selly împărtășește aceeași zodie cu Smără, astfel că compatibilitatea lor este și motivată la nivel astrologic.

Cu ce se ocupă Smaranda Știrbu?

După cum am menționat și anterior, Smără este studentă la medicină și își dorește să activeze în domeniul medical în viitor. După oficializarea relației, Smără a început să apară în numeroase videoclipuri ale prietenului ei: „IUBITA MEA M-A TUNS.. din pacate..”, „I-AM FACUT IUBITEI CEL MAI SCARY PRANK DE HALLOWEEN *s-a suparat rau*”etc.

Fanii lui Selly au început să o simpatizeze rapid pe Smără, susținând-o la fel ca pe el. Aceasta a semnat, de asemenea, un contract de colaborare cu casa de discuri Global Records, care o descrie pe Smără ca fiind: „o inspirație pentru tinerele femei de astăzi ca să devină o mai bună versiune a lor”.

Până în prezent, Smără a avut numeroase colaborări și campanii cu branduri, precum H&M, Cupio, Body Tailors, Colins Romania, a apărut și în filmul „Tabăra” (2021), dar și în diferite editoriale ale revistei de modă Elle Magazine.

Cum s-au întâlnit Smaranda Știrbu și Selly?

Smără și Selly sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din online-ul românesc. Cei doi sunt din septembrie 2018, încă din perioada liceului. În primul podcast în care a apărut, Smără a recunoscut că în vara dintre clasa a X-a și a XI-a, Selly a început să o caute „puternic”, iar după ceva timp s-a decis să-i dea o șansă.

De asemenea, ea a mai recunoscut că niciunul dintre ei nu se aștepta să fie atât de compatibili, iar relația lor să dureze atât de mult. Detaliu consolidat și de Selly într-un interviu scurt pentru Prima TV. La întrebarea cum merge relația celor doi, una dintre cele mai influente personalități din online-ul românesc a mărturisit:

„Ne înțelegem foarte bine. Ne respectăm. Ne iubim. Chiar atunci când ne-am combinat, niciunul dintre noi nu se aștepta să fim chiar atât de compatibili.”

Sursă imagini: @smarandastirbu

De ce fanii iubesc relația pe care o are Selly cu Smaranda Știrbu?

Selly a fost destul de transparent cu privire la viața sa personală încă de la început, iar acest lucru se aplică și în cazul palierului amoros. După un an de relație, acesta a postat o poză alături de actuala sa parteneră, Smără, care a bubuit la vremea respectivă.

Pe lângă faptul că cei doi împărtășesc momente touchy din relația lor, cele două teste poligraf la care au participat împreună au fost două teste care au demonstrat că cei doi au o conexiune aparte, inegalabilă și bazată pe mult respect.

Din cele două teste poligraf, cel din 2021 și cel din 2023, a reieșit destul de clar că niciunul dintre ei nu s-a gândit pentru o secundă să-și înșele partenerul și că sunt destul de fericiți împreună. De asemenea, dintre cei doi, Selly pare un pic la gelos pe conexiunile pe care le are Smără cu alți prieteni, dar știe că ea îi rămâne loială.

Conform lui Smără, cel mai mare defect al lui Selly este faptul că e absent, aerian. Ea și-ar dori să petreacă mai mult timp cu el, dar consideră că în ciuda acestor aspecte relația lor este una frumoasă și sănătoasă. În plus, Smără ține foarte mult la intimitatea lor și a ei, astfel că nu își dorește să destăinuie chiar totul din relația lor în online.

Cum stă Smaranda Știrbu la nivel de cifre?

Update: martie 2024

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Global Records și Versus Artist x Satoshi

Global Records și Versus Artist se unesc pentru a susține noile talente: Satoshi, Olga Verbițchi și Marej

Ce este „Finesse”? Hai să afli ce înseamnă acest cuvânt folosit de Gen Z!