in , ,

AdorAdor OMGOMG AmuzantAmuzant CiudatCiudat SupăratSupărat PlângePlânge ExcitedExcited

BUZZ HOUSE THE MOVIE Online 2024, Bilete, Unde îl poți vedea!

De la serialul fenomen Buzz House 4 la filmul neașteptat Buzz House – The Movie

În 23 Aprilie a fost premiera Buzz House The Movie 2024 în cinematografe! Filmul creat de creatorul de conținut Selly este cea mai nouă producție cinematografică din palmaresul său.

Vezi mai jos unde poti vedea filmul!

Top Cei Mai Scumpi Actori Buzz House The Movie & Full Cast

În cadrul unui interviu marca Cancan.ro, Selly declară că a dat „o sumă consistentă” pentru apariția Iorgăi în producția filmului record. Urmează pe listă, în ordine aleatorie, Drăcea, Adrian Elicopter de Luptă, Erika Isac și Costi Max. Alți creatori de conținut și actori care apar în film sunt: David Ioan, Gabriel Spahiu (actor), Tania Popa (actriță), Scarlet Andreea, Cezara Cristescu, Vlad Neamțu și Maya Alessia.

Unde poti vedea filmul

Poți vedea filmul la cinema, iar biletele se pot lua de pe Cinemacity aici. Un bilet standard costa in general 40 de lei, iar un bilet VIP costa 124 de lei. Poți vedea filmul aproape în fiecare zi din săptămână, în funcție de orașul tău.

Buzz House The Movie 2024 Online

În prezent filmul va fi disponibil doar la cinema. Momentan nu este disponibil online. Probabil după câteva luni filmul va fi publicat online și pe Netflix.

Nu intra pe site-uri unde pare ca poti sa vedea filmul online gratuit!

Iti recomandam sa nu intri pe site-uri care par sa aiba disponibil filmul online pentru ca nu ar avea de unde sa aiba filmul pentru a-l publica online din moment ce nu a mai fost publicat nicaieri in mediul online inca. Practic singurii care ar putea publica acum filmul online ar fi producatorii.

Am testat noi pentru tine ca sa iti aratam ce vei gasi. Vezi galeria de mai jos.

Site-urile care par sa aiba deja disponibil filmul online pot fi periculoase si risti sa te expui la pericole precum pierderea, furtul datelor importante (prin phising), primirea de reclame la produse scam, etc. DA, in general poti pierde bani sau date importante pe astfel de site-uri precum date despre tine, date din telefonul tau, etc.

Am testat ce se intampla daca intri pe aceste site-uri

Am folosit un calculator virtual pentru a testa pentru ca stim ca e periculos. Practic cu un calculator virtual poti instala virusi si intra pe orice periculos fara a te expune la pericole. De asta am putut testa fara probleme. (Nu faceti asta fara un calculator virtual)

Am testat toate site-urile si iti putem confirma ca niciunul nu avea filmul disponibil. Doua dintre site-uri afisau interfata unui film de o ora jumatate, dar dupa 5 secunde iti cereau sa iti faci cont promitandu-ti ca il poti vedea gratuit. In realitate, daca vrei sa iti faci cont, nu poti si esti directionat catre un site de catre care ei sunt platiti pentru a le trimite vizite pe site. Practic, tot nu vei avea acces la film, pentru ca asa cum spuneam filmul inca nu exista in mediul online, ci doar la cinema.

In galeria de mai sus poti vedea cum arata site-urile respective. Atunci cand am incercat sa facem cont pe unul din site-uri, browser-ul nu ne lasa spunand ca este un site periculos 🙂

Vezi trailerul filmului aici:

Noutăți după premiera filmului Buzz House 2024:

„După cele patru sezoane reușite de reality online, am simțit nevoia să aducem Buzz House și pe marele ecrane. Deși părea imposibil, am reușit să facem un produs care livrează. Ne-am asumat că unora o să le placă, iar alții ne vor critica. Aveam totuși încredere că o să creăm un hype și oamenii vor fi încântați. A fost o muncă de echipă, iar faptul că actorii sunt influenceri cunoscuți a fost parte din rețeta reușită de sales. Sperăm să menținem vânzările sus și filmul să stea cât mai mult timp în cinema.” Mărturisește Andrei Șelaru (Selly), producător și actor Buzz House

Nu este singurul record pe care îl bate Buzz House The Movie! De la idee, la proiecția pe marele ecran, a durat doar trei luni. Scenariul a fost scris și finalizat în trei săptămâni, pentru pre-producție au fost alocate două săptămâni, iar filmarea efectivă a filmului a avut loc în 21 de zile. Și post-producția s-a mișcat rapid. Filmul a fost montat și adus la forma finală în doar o lună de la încheierea filmărilor on set.

„Recordul ăsta de vânzări confirmă ce credeam de prima dată când am deschis internetul: că oamenii vor să își vadă creatorii de conținut preferați cum sunt alergați prin pădure cu toporul. Tot timpul mi s-a spus că nu există piață în România pentru așa ceva. Uite că există și apreciază. Mulțumim!” Spune Radu Alexandru, scenaristul filmului

Buzz House The Movie este cel de-al treilea film ce îl are actor și producător pe Andrei Șelaru (Selly) și cel de-al 10-lea proiect marca Vidra Productions.

„Fie ca <<Buzz Day>> să fie everyday, după ce am văzut peste 28 de multiplexuri și sute de ecrane transformate în adevărate „Buzz House”-uri pentru pasionații de horror românesc. Cu o zi extraordinară în spate, este clar că Buzz House rămâne o atracție nelipsită în lumea cinematografică. Mașinile de popcorn rămân în acțiune iar spectatorii sunt invitați să-și rezerve fotoliile preferate pentru o experiență de vizionare memorabilă în continuare.” Declară Ioana Ionescu, Head of Marketing Cinema City România

Succesul filmului continuă seria de reușite a casei de producție care a reușit să aibă șapte din cele 10 filme, aflate în topul vânzărilor din ultimii 30 de ani.

„Buzz House: The Movie a reușit să facă ceva neașteptat și anume să facă adolescenții dornici să stea la coadă și nu pentru poze sau autografe, ci pentru bilete la film. Și nu orice film, unul plin de vloggeri faimoși într-un show online pe care în mod normal l-ar vedea singuri acasă, astfel că este cu atât mai impresionantă prezența atât de numeroasă a găștilor de prieteni care au venit să experimenteze fenomenul Buzz House pe marile ecrane la Cineplexx.”- Cristina Miu, Marketing Manager Cineplexx

Producția cinematografică a avut premiera de gală pe 22 aprilie, iar ieri-23 aprilie avanpremiera. Intrarea oficială în cinema va avea loc pe 26 aprilie. Astăzi se dă însă startul caravanei ce include cinci orașe. Craiova este primul în care ajung actorii tăi preferați, pe care poți să îi întâlnești, chiar în această seară, la Inspire Cinema VIP Electroputere. Mâine, 25 aprilie gașca Buzz House ajunge la Pitești, la Cinema City Vivo Mall, dar și la Cinema Trivale, Iar pe 26 Selly, împreună cu David Ioan, Vlad Neamțu, Costi Max, Cezara și Iorga ajung la Constanța, la Cinema City Vivo Mall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Un comentariu

Globurile de Aur 2024. Billie Eilish câștigă al doilea Glob de Aur din cariera sa

Holy Molly aduce live-ul piesei ,,Pastila de somn” într-o galerie de artă