in ,

AdorAdor OMGOMG

Seară de cabaret la Poiana Brașov: Află când va avea loc următoarea ediție 💓

Într-o seară de neuitat la Hotelul Alpin din Poiana Brașov, timpul parcă nu doar că a stat în loc, ci s-a și dat înapoi, teleportându-ne în era glorioasă a anilor ’30. O noapte de cabaret de excepție, pusă în scenă de Sip Sip Cabaret by K2 Alpin, a fermecat participanții și i-a transportat într-o lume a luxului, a decadenței și glamour-ului.

O seară ca la carte

Atmosfera din sală a fost cu adevărat captivantă, o combinație de lumini difuze și culori calde, toate inspirate de și alese ca să reproducă splendoarea anilor ’30. Decorul, o bijuterie de eleganță și stilată, a transformat sala de evenimente într-un adevărat omagiu adus universului lui Gatsby. O simplă privire aruncată în jur ar fi putut sugera că am ieșit direct din paginile cărții lui F. Scott Fitzgerald.

Invitați de renume

La acest eveniment de excepție au participat numeroși influenceri și persoane publice, transformând cabaretul de la Hotelul Alpin într-unul dintre cele mai mediatizate evenimente ale sezonului. Toți cei prezenți au fost impresionați și fermecați de atmosfera magică.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOUIS FLOREA (@louismflr)

Dar să mai vorbim puțin despre spectacol în sine. Reprezentațiile au fost de-a dreptul spectaculoase, purtând publicul într-o călătorie fascinantă în lumea artei, printre dansatori, acrobați, contorsioniști și soliști de senzație. Dansatorii s-au mișcat cu o grație și o precizie impresionante, creând tablouri vii și emoționante.

Acrobații îndrăzneți au sfidat gravitația, aducând exclamații de uimire din partea spectatorilor. Contorsioniștii și-au îndoit și întors corpurile în poziții aparent imposibile, demonstrând agilitatea și flexibilitatea umană, dusă până la cote de-a dreptul uluitoare.

Punctul culminant al serii a fost prezentarea artistului principal – Tobi Ibitoye -, un cântăreț cu o voce impresionantă, care a adus melodiile din epoca de aur a cabaretului în inimile tuturor. Cu fiecare notă cântată, a părut că timpul se oprește în loc, iar participanții au fost purtați pe aripi muzicale spre o altă epocă.

După o noapte atât de plină de farmec, nu putem să nu așteptăm cu nerăbdare următoarea ocazie. Hotelul Alpin și Sip Sip Cabaret by K2 Alpin pregătesc deja o nouă seară magică de cabaret, programată pentru 3 februarie. Este o ocazie unică de a vă pierde din nou în farmecul unei ere de altădată.

Așa că, rezervați-vă locurile și pregătiți-vă pentru o călătorie în lumea rafinată a cabaretului! 🙂

Dacă ai fost și tu, ne-ar plăcea să-ți aflăm experiența. Feel free să ne-o împărtășești aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ana Petcu si iubitul ei se muta in propriul lor apartament

Vezi cum și-au decorat Ana Petcu și iubitul ei apartamentul

Basic Jackpot ne spune cine suntem în funcție de ce cocktail bem🍸