in ,

Se încheie sezonul 2 din HerStory by Women in Music, evenimentul care spune poveștile de succes ale femeilor din România

Women in Music - HerStory - Diana Munteanu

Pe 𝟏𝟖 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 de la ora 𝟏𝟖:𝟎𝟎, la Modul Cărturești, se va desfășura ultimul interviu #HerStory din Sezonul 2!

𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐌𝐮𝐧𝐭𝐞𝐚𝐧𝐮𝐇𝐞𝐚𝐝 𝐨𝐟 𝐋𝐚𝐛𝐞𝐥 𝐆𝐥𝐨𝐛𝐚𝐥 𝐑𝐞𝐜𝐨𝐫𝐝𝐬 este invitata care va împărtăși cu publicul experiențele sale, provocările și parcursul ei către femeia de succes care a ajuns astăzi.

Povestea Dianei Munteanu, invitata care încheie sezonul 2 din HerStory

Diana este șef de Label pentru Global Records Group, iar scopul ei este să ofere artiștilor toate instrumentele și serviciile necesare pentru ca ei să își atingă potențialul la maxim.

 Acum treisprezece ani, ea a decis să facă o schimbare surprinzătoare în carieră, trecând de la consultanță în petrol și gaze la PR în industria muzicală.

Diana Munteanu fost un jucător activ nu numai în crearea structurii care facilitează un flux de lucru fără probleme în companie, ci și în formarea și motivarea unei echipe de care este foarte mândră și fără de care nu ar fi putut niciodată să evolueze atât de mult.

Împreună cu echipa, artiști, scriitori și producători, s-a extins domeniul de aplicare pe mai multe genuri muzicale și pe numeroase teritorii: din România până în Turcia, Polonia și, începând cu ianuarie 2023, au inaugurat primul lor birou la Berlin, în Germania.

 Ce este HerStory?

HerStory este un proiect marca Women in Music România care se concentrează pe aducerea în prim plan a poveștilor unor femei de succes din industria muzicală și nu numai.

Prin intermediul HerStory, publicul descoperă nu doar parcursurile profesionale ale acestor femei excepționale, ci și provocările personale cu care s-au confruntat în călătoria lor spre succes.

De asemenea, în discuții vor fi explorate momentele de îndoială, sacrificiile și perseverența lor remarcabilă, dezvăluind latura umană a acestor personalități puternice.

Proiectul HerStory își propune să inspire și să încurajeze femeile din industria muzicală, demonstrându-le că nu există limite atunci când vine vorba de atingerea visurilor.

Fiecare femeie are o poveste unică de spus, iar acest proiect aduce aceste povești în lumină, încurajând diversitatea și incluziunea în industria muzicală și recunoscând contribuțiile semnificative aduse de femei.

Cine au fost personajele din cel de-al doilea sezon HerStory

Cel de-al doilea sezon HerStory a purtat numele de „Women shaping the narrative”. Acest eveniment le-a avut ca protagoniste pe: Sonia Nechifor, Oana Gheorghiu, Monica Munteanu, Oana Giurgiu, Alina Eremia și, invitata de pe 18, Diana Munteanu.

La prima ediție, publicul a aflat poveștile altor femei minunate, precum Olga Juverdeanu, Ioana Chereji, Anca Lupeș, Laura Coroianu, Anamaria Hâncu și Andreea Berghea.

Cum poți participa la HerStory?

Vrei să o vezi pe Diana Munteanu la Modul Cărturești, pe 18 iunie, de la ora 18:00? Tot ce trebuie să știi este că intrarea e gratuită, dar cu toate acestea locurile sunt limitate. Cel mai indicat este să îți rezervi un loc completând formularul disponibil aici.

Cu cine ne vedem la eveniment? Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și spune-ne de ce îți dorești să iei parte la discuție. Așteptăm cu nerăbdare fiecare mesaj în parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine este Flavia Barbu, lifestyle influencer & TikTok Star: „Mereu autenticitatea va fi cea mai bună cale”

Cine este Flavia Barbu, lifestyle influencer & TikTok Star: „Mereu autenticitatea va fi cea mai bună cale.”

Totul despre Eduard Sebastian_ Cine este, ce vârstă are și ce știm despre cariera lui în content creation

Totul despre Eduard Sebastian Dăneț: Cine este, Vârstă și Carieră