in ,

AdorAdor OMGOMG

Scurt sau lung? The short hair filter, filtrul de pe TikTok care te ajută să alegi lungimea părului optimă pentru trăsăturile tale!

În lumea în continuă schimbare a TikTok-ului, o nouă tendință a cucerit comunitatea – the short hair filter. Mai precis, este vorba despre un nou filtru care face furori în rândul tinerilor și care pretinde că poate determina lungimea optimă a părului pentru fiecare persoană care îl încearcă.

Mulți dintre noi cred că ne dorim de mult timp să avem o unealtă secretă care să ne poată spune dacă ar trebui să îndrăznim să facem pasul cel mare și să ne tăiem părul sau să continuăm să ne bucurăm de suvițele lungi și fastuoase pe care le avem de, pare uneori, o eternitate.

Dar oare chiar poate acest filtru de pe TikTok să ajungă să fie sfătuitorul nostru de încredere în acest domeniu? Și cum anume funcționează el? Rămâneți cu mine, pentru a elucida împreună misterul.

Ceea ce face filtrul acesta nu doar interesant, ci și relativ demn de încrederea noastră este faptul că, spre deosebire de multe altele similare, el nu se bazează pe un algoritm care să genereze un răspuns aleatoriu, în speranța că va fi cel sperat. De fapt, The short hair filter are la bază… matematică? Da, așa este.

Filtrul urmărește principiile regulii de 2.25 inch (sau 5.5 cm), care a fost dezvoltată de către John Frieda, un faimos hairstylist britanic. Practic, principiul dezvoltat de el se concentrează pe determinarea unei rate specifice, măsurând distanța dintre bărbie și lobul urechii. Dacă rezultatul este sub 2.25 inch, filtrul (și John Frieda) sugerează că părul scurt te-ar prinde minunat. Dacă, din contră, numărul este mai mare, luscious locks would be the way to go for you.

Influencer-ul Georgiana Drumen a pus recent la încercare filtrul, iar rezultatele au fost clare – părul lung este alegerea ei incontestabilă. Așa cum se vede pe Instagramul ei, buclele aurii îi completează fără efort trăsăturile.

@georgianadrumen

♬ original sound – Georgiana Drumen

Acest filtru TikTok adaugă un element jucăuș și informativ în vechea dezbatere privind părul scurt VS.  părul lung. Cu ajutorul său, vechea regulă de 2.25 inch a devenit o modalitate distractivă pentru utilizatori să experimenteze cu coafurile virtuale, oferindu-le un mic insight în legătură cu ce li s-ar potrivi cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce locație de vis au vizitat Ema Uta și Alex Bodi în Indonezia? Hai să descoperi!

Ada Ileana

Tot ce ar trebui să știi despre Ada Ileana, concurenta Love Island România 2023