in ,

AdorAdor OMGOMG AmuzantAmuzant CiudatCiudat SupăratSupărat

Totul despre Scarlet Andreea: Cine este, Vârstă și Carieră

Descoperă acum mai multe lucruri despre finalista sezonului 4 Buzz House, Scarlet Andreea!

Scarlet Andreea este o prezență interesantă în spațiul online românesc. Ea a început să posteze pe Musically, a captat atenția publicului internațional pe TikTok, dar s-a făcut remarcată în România după ce a participat de 3 ori în Buzz House, fiind finalista sezonului 4. Aceasta urmează să apară și în producția filmului „Buzz House – The Movie”, care va putea fi urmărită în aprilie în cinematografele din toată țara.

Cine este Scarlet Andreea?

Scarlet Andreea este o creatoare de conținut care s-a bucurat de un succes răsunător în online. Vizibilitatea din jurul ei i-a adus o colaborare cu Global Records și oportunitatea de a participa la 3 sezoane Buzz House. În cel de-al patrulea sezon Buzz House, moderat de Selly, a fost singura fată care a ajung în finală, alături de Costi Max (câștigătorul) și David Ioan, ieșind pe poziția 3.

Sursă imagini: @skrl3t

Ce vârstă are Scarlet Andreea?

Scarlet are în prezent 22 de ani, fiind născută pe 13 februarie 2002, sub zodia Vărsător. Aceasta este din Ploiești și locuiește acum în București.

Care este numele real al creatoarei Scarlet Andreea?

Scarlet a preferat să nu divulge numele ei de familie. Prenumele ei este Andreea, iar Scarlet este numele de familie al mamei sale înainte să se căsătorească.

Cu cine este într-o relație Scarlet Andreea?

Scarlet a avut o relație care a durat 4 ani de zile, dar care spre final a fost destul de toxică. Din acel punct, ea a luat o pauză de la dating, axându-se mai mult pe dezvoltarea ei personală.

De ce s-a apucat Scarlet Andreea de online?

Scarlet a început să posteze în online încă de pe vremea în care era populară aplicația Musically. Ulterior, la fel ca toți restul, și-a îndreptat atenția către TikTok, unde conținutul ei a prins foarte bine.

Pe TikTok, conținutul ei a ajuns la milioane de utilizatori din toate conțurile lumii, urmând trendurile care rulau la momentul respectiv. Înainte de Buzz House, aceasta a recunoscut într-un interviu pentru ProFM Romania că urmăritorii ei erau preponderent internaționali, iar acum după serialul fenomen, balanța a început să se echilibreze.

Un TikTok făcut de Scarlet Andreea a ajuns să aibă aproape 18 milioane de vizualizări:

 

@scarletandreeaoki bye🥺♬ original sound – skrl3t

Cu ce a plecat Scarlet Andreea după Buzz House?

Chiar dacă nu a plecat cu marele premiu, Scarlet a format două prietenii cu Cezara Cristescu și Maya Alessia. În testul poligraf al lui Selly, unde a participat alături de Cezara, aceasta a menționat că nu era sigură că vor rămâne prietene după emisiune, dar reiese foarte clar că cele două se completează.

De asemenea, chiar dacă au ieșit scântei dramatice între ea și Iorga, Scarlet o apreciază pe Iorga pentru că este autentică și spune lucrurilor pe nume, fără bărfe sau ocolișuri. Vom vedea cum decurge relația noi în aprilie, la „Buzz House – The Movie”.

Buzz House - The Movie

Sursă imagini: @skrl3t

Ce planuri de viitor are Scarlet Andreea?

În prezent, aceasta lucrează la „Centrul de Creatie pentru Film Documentar si Scurt metraj” și urmează să apară în filmul „Buzz House – The Movie”, alături de ceilalți participanți ai acestui sezon. Activitatea ei gravitând în jurul actoriei, a menționat că se pregătește să dea admiterea în această vară la UNATC.

Ce ar mai trebui să știi despre Scarlet Andreea?

Scarlet a fost foarte deschisă în ceea ce privește situația ei școlară. Ea a repetat de 3 ori clasa a 11-a, dar motivele nu au fost notele, ci mai degrabă situația ei dificilă din familie. Un aspect de care Iorga s-a luat la un moment dat în online. De asemenea, fără ironii, a recunoscută că îi place fizica cuantică, actoria și muzica.

Cum stă la nivel de cifre Scarlet Andreea?

Update: martie 2024

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Holy Molly: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Holy Molly: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Ana Petcu: Cine este, Vârstă, Iubit, Carieră și Pasiuni

Totul despre Ana Petcu: Cine este, Vârstă, Iubit și Carieră