in ,

AdorAdor OMGOMG

Save the date: pe 9 noiembrie, la 09:30, apare noua piesă a lui Bibi, în colaborare cu Dima Trofim. Fii primul care o ascultă

Bibi revine în forță cu un nou hit, „Ne-am întâmplat”, în colaborare cu talentatul Dima Trofim. Fanii sunt invitați să-și marcheze calendarele pentru joi, 9 noiembrie, la ora 9:30 dimineața, când melodia va fi lansată oficial. Cu versuri puternice și o melodie captivantă, piesa promite să fie un succes instant.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BiBi (@bibi.official)

Bibi, cunoscută pentru energia și creativitatea sa debordantă, își surprinde mereu fanii cu creații muzicale originale și pline de emoție. Colaborarea cu Dima Trofim adaugă o notă specială acestei piese, anticipată cu nerăbdare de către fanii ambilor artiști.

Piesa „Ne-am întâmplat” vine cu versuri profunde, ce explorează teme precum dragostea, încercările vieții și forța de a merge mai departe. Melodia promite să fie o călătorie emoțională pentru ascultători, amintindu-i de momentele speciale și întâmplările care definesc relațiile umane.

@bibi.official Dă tag persoanei care a intrat în viața ta și ți-a facut-o mai frumoasă🥹 Pe 9 noiembrie, la ora 9:30 iese această colaborare✨ @Dima Trofim ♬ Ne am întâmplat Dima x BiBi – BiBi

Bibi a ales să lanseze piesa într-un mod simbolic, la 9 noiembrie, la 9:30 dimineața, aducând un strop de magie și anticipație în sufletele fanilor. Dat fiind talentul incontestabil al ambilor artiști și istoricul lor de colaborări reușite, „Ne-am întâmplat” este deja așteptată cu entuziasm de către comunitatea fanilor.

În contextul lansării, fanii pot descoperi cu bucurie versurile melodiei, care redau povestea emoționantă a unei iubiri ce se desfășoară într-un cadru sonor impresionant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce e de știut despre Olivia Wilde, Harry Styles și relația lor controversată

Alege personajele tale preferate din aceste emisiuni Disney Channel și îți voi spune care este Imperiul tău Roman al anilor 2010 👀