in ,

AdorAdor OMGOMG

SAVE THE DATE | Pe 5 octombrie ai ocazia să o cunoști pe Sore, direct de la deschiderea primului magazin Lefties din România! Hai să descoperi cum

Fie că ai fost fan înrăit al Pariu cu viața sau doar te-ai delectat cu melodiile lor, un lucru este cert: cu toții am crescut cu membrii trupei, până în punctul în care fac parte din copilăria/adolescența noastră. Iar pentru aceia dintre noi care i-am idolatrizat de mici și ne-am dorit mereu să îi putem cunoaște personal cândva, iată că s-a ivit ocazia. Pe 5 octombrie, la Craiova, ai oportunitatea de a o întâlni pe Sore. Hai să îți spun cum.

Ea se va afla acolo în calitate de brand ambassador pentru Lefties și va lua parte la evenimentul de deschidere la care poți să mergi și tu să faci shopping și să cunoști una dintre celebritățile copilăriei tale. Sună tentant, nu?

Dar înainte să-ți iei deja biletele de tren, hai să îți povestesc puțin despre cum stă treaba cu lansarea asta. Lefties este un fashion retailer spaniol, o companie multinațională, ce asigură articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de ultimă modă. Brandul furnizează produse atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii, astfel că este garantat că fiecare dintre noi va găsi ceva potrivit preferințelor sale.

Lefties are lansarea oficială în România joi, pe 5 octombrie, când va avea loc evenimentul de deschidere al magazinului fizic din Craiova, din Centrul Comercial Promenada. Tot de pe 5 octombrie poate fi accesat în limba română atât site-ul oficial al companiei, Lefties.com, cât și aplicația pentru mobil.

Acestea fiind spuse, numărătoare inversă a început deja, so save the date. Ne vedem joi, la Centrul Comercial Promenada, cu forțe proaspete și gata să o cunoaștem pe Sore și să ne și cumpărăm ceva drăguț cu aceeași ocazie. Pe joi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum a fost primul episod din Love Island România 2023? 😲

Vrei să fii influencer pentru o zi? Ne dăm întâlnire la evenimentul anual organizat de Sephora