in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 16 septembrie?

Hai să descoperi zilele de naștere celebre! Știai că Nick Jonas s-a născut pe 16 septembrie?

Această zi ne aduce mai mulți sărbătoriți cu care fie am crescut, precum Nick Jonas, ori de care am auzit, precum B.B. King. Află, în acest articole, care sunt persoanele faimoase cu care îți împarți ziua de naștere.

B.B. King  a fost un legendar chitarist, cântăreț și compozitor american de blues, cunoscut pentru cariera sa influentă în genul blues și pentru piesa „Stand by me”.

Amy Poehler, născută în 1971, este o actriță, comediantă, scriitoare și producător americană cunoscută pentru munca sa la serialul TV „Parks and Recreation” și pentru numeroasele sale roluri de comedie.

Nick Jonas s-a născut în 1992 și este un cântăreț, compozitor și actor american care a câștigat faima ca membru al trupei pop Jonas Brothers și a urmat o carieră de succes muzicală solo.

Mickey Rourke, născut în 1952,  este un actor american cunoscut pentru rolurile sale în filme precum „The Wrestler”, „Sin City” și „9½ Weeks”.

Marc Anthony, născut în 1968, este un cântăreț, compozitor și actor portoricano-american cunoscut pentru contribuțiile sale în muzica latină și trecerea sa către un succes în muzica mainstream.

Lauren Bacall a fost o actriță americană emblematică, cunoscută pentru vocea ei superbă și rolurile din filme clasice precum „To Have and Have Not” și „The Big Sleep”.

Jennifer Tilly, născută în 1958, este o actriță americană și jucător profesionist de poker, cunoscută pentru rolurile sale în filme precum „Bullets Over Broadway” și seria „Child’s Play”.

Peter Falk a fost un actor american, cel mai bine cunoscut pentru rolul său de detectiv, Columbo, din serialul TV „Columbo”.

Flo Rida este un rapper și cântăreț american cunoscut pentru cântece de succes precum „Low”, „Right Round” și „Whistle”.

Molly Shannon este o actriță și comediantă americană cunoscută pentru activitatea la „Saturday Night Live” și în filme precum „Superstar” și „Year of the Dog”.

Nick Cave, născut în 1957, este un muzician, cântăreț și compozitor australian.

Alexis Bledel, născută în 1981, este o actriță americană cunoscută pentru rolul său ca Rory Gilmore din serialul TV „Gilmore Girls” și pentru rolul interpretat în filmele „The Sisterhood of the Travelling Pants”.

Marc Andreessen  s-a născut în 1971 și este un antreprenor american, inginer software și co-fondator al Netscape Communications Corporation, un pionier în browserele web.

Sabrina Bryan este o cântăreață, actriță și dansatoare americană cunoscută pentru rolul din seria de filme „The Cheetah Girls” și „Dancing with the Stars” de la Disney Channel.

David Copperfield s-a născut în 1956 și este un faimos magician și iluzionist american cunoscut pentru actele sale de magie inovatoare și numeroasele speciale din televiziune.

Ian Harding este un actor american cunoscut pentru rolul frumosului profesor Ezra Fitz din serialul TV „Pretty Little Liars”.

Madeline Zima, născută în 1985, este o actriță americană cunoscută pentru rolurile din seriale TV precum „The Nanny” și „Californication”.

Scrie-ne pe Ai un pont? și spune-ne care e favoritul tău din lista sărbătoriților de astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

HalfPrice

Creatorii noștri de conținut favoriți care au fost prezenți la deschiderea primului magazin HalfPrice din București

Anastacia

Cine are ziua de naștere pe 17 septembrie?