in ,

AdorAdor OMGOMG

Sărbătorile la bunici în țară. De Crăciun, cu Aris și Alexia Eram

În timp ce pentru cei mai mulți dintre noi, Crăciunul e asociat cu roșu, alb și verde, pentru Alexia și Aris Eram, sărbătorile de iarnă se îmbracă an de an în albastru, alb și roșu. Fiind pe jumătate francezi, din partea tatălui, cei doi, împreună cu părinții, zboară anual la Paris de Crăciun, pentru a sărbători alături de familie.

Iar anul acesta nu a fost diferit de restul din acest punct de vedere… 🙂

Paris – ziua 1

Prima zi – sau, mai bine zis, prima seară, cum familia Erama a aterizat în Paris după apusul soarelui – a fost rezervată familiei. Îmbrățișări calde, cuvinte de bun venit, regăsire. Despre asta a fost vorba în seara zilei de 23 decembrie.

Aris și Alexia, împreună cu părinții, bunicii, unchii, mătușile și verișorii lor s-au bucurat de o cină la faimosul restaurant Gallopin din Paris, pentru a sărbători reuniunea de familie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aris Melkior Eram (@arismelkior)

Paris – ziua 2

În cea de-a doua zi în Paris, de Ajunul Crăciunului, familia Eram a luat capitala la picior. La urma urmei, oricât de bine cunoști un loc, nu strică niciodată să îl mai explorezi puțin, fie cu scopul de a descoperi un hidden gems de care nu știai sau de a revizita locurile dragi sufletului tău. Zis și făcut.

Ziua 2 a început cu o vizită la muzeul de artă Foundation Louis Vuitton din Paris, care a fost urmată de o plimbare pe străzile pline de viață ale orașului, o scurtă rundă de cumpărături și un prânz la un local select din capitală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

O seară în familie

Seara de Ajun a fost una cu totul specială în casa Eram din Paris, din același motiv din care și în casele noastre, data de 24 decembrie a fost una importantă – pentru că a fost petrecută în familie. Mâncare bună, companie minunată, râsete, muzică și dansuri, cam la asta se poate rezuma seara de Ajun la reședința familiei lui Aris și a Alexiei.

Dacă tabloul nu ne-a înduioșat suficient deja, am fost cu toții captivați, fără doar și poate, de videoclipurile emoționante și complet adorabile postate de Alexia, care a capturat pe ringul de dans atât superbul cuplu format din bunicii ei, cât și două momente mamă-fiu, anume între Aris și Andreea Esca și între unchiul și bunica lor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Tu cum ți-ai petrecut sărbătorile anul acesta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Un Crăciun de poveste la Mița Biciclista: Cu ce s-au delectat cei care au luat parte la petrecerea din Ajun?

Ce părere are creatoarea de conținut Yoyo despre aplicația Threads?😱