in ,

AdorAdor OMGOMG

Sânziana Negru și-a deschis propriul restaurant în București. Vezi cum arată și unde se află localul! 😍

Noul an a început în forță pentru Sânziana Negru, care, ulterior câștigării emisiunii „America Express”, a luat o decizie curajoasă și captivantă: deschiderea propriului restaurant, fix în inima Bucureștiului. Alături de doi parteneri de afaceri, aceasta și-a transformat visul, în realitate.

Restaurantul, numit după un pitoresc cartier din Ciudad de Mexico, se află în inima Bucureștiului și promite o experiență gastronomică autentic mexicană.

Restaurantul Condesa se află pe strada Gina Patrichi nr. 3 și promite să impresioneze, atât prin decorul impecabil, cât și prin selecția fină de mâncare și băuturi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanziana (@sanziananegru)

O ambianță fabuloasă

Cu un design special și atenție la detalii, localul se întinde pe trei etaje, fiecare oferind o atmosferă unică. Primul etaj este rezervat unui bar animat, perfect pentru cei care doresc să deguste băuturi creative și delicioase și să simtă pulsația locului.

Al doilea etaj invită clienții la o călătorie culinară autentică, unde aromele și gusturile Mexicului prind viață în preparatele oferite. Cel de-al treilea etaj servește ca o veritabilă expoziție de ceramică, aducând o notă artistică într-o atmosferă deja vibrantă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nico (@nicogrigore)

Bucătărie autentic mexicană

Meniul generos al restaurantului oferă o călătorie culinară autentic mexicană. Printre preparatele de bază se numără taco, chilli con carne și somon. Pentru cei pasionați de fructe de mare, ceviche-ul, menționat cu entuziasm de Sânziana Negru, ocupă un loc de cinste.

O călătorie culinară aparte

Cu un concept atât de atrăgător și preparate delicioase, restaurantul Condesa, deschis de Sânziana Negru, promite să devină o destinație culinară deosebită în peisajul bucureștean. Pentru cei în căutarea unui loc unde se îmbină autenticitatea culturală, atmosfera vibrantă și bucatele delicioase ale Mexicului, Condesa Bucharest este alegerea perfectă.

Sânziana Negru și echipa ei vă așteaptă să vă bucurați de o călătorie gastronomică captivantă, care va aduce un strop autentic de cultura latino-americană în inima României. 🙂

Dacă ai trecut pragul restaurantului până acum, nu ezita să ne împărtășești cum a fost aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Caro Schaeffler este creatoare de conținut care arată ca o operă de artă vie

Ce este „Cheugy”? Hai să afli ce înseamnă acest cuvânt folosit de Gen Z!