in ,

OMGOMG

Saga Festival 2024: Când se ține, unde, program și artiști

Saga Festival 2024: Când se ține, unde, program și artiști

Pentru iubitorii muzicii electronice și a show-urilor live impresionante, vara anului 2024 aduce un eveniment de neratat: festivalul SAGA.

Când are loc?

Dacă tânjești după o atmosferă electrizantă și headlineri de renume mondial, îți poți pregăti outfit-urile extravagant de pe acum pentru că în perioada 5–7 iulie 2024, Bucureștiul va deveni capitala incontestabilă a muzicii electronice.

SAGA nu este doar un festival, este o mișcare muzicală, un loc de întâlnire pentru melomanii care își doresc să-și exprime libertatea și pasiunea pentru muzică. Organizatorii descriu festivalul ca pe un spațiu al imaginației și creativității debordante, iar scena principală va fi elementul central în jurul căruia se va desfășura magia.

Unde se ține SAGA?

Locația aleasă pentru ediția din 2024 este Aeroportul Romaero București, un spațiu vast, perfect pentru a găzdui cele peste 200.000 de persoane așteptate să participe la festival. Cei trei piloni pe care se sprijină experiența SAGA sunt muzica, divertismentul și producțiile scenice impresionante.

Pe scenele amplasate strategic în incinta festivalului vor urca o pleiadă de peste 150 de artiști, de la cele mai mari nume ale muzicii internaționale și până la cei mai ascultați DJ internaționali.

Care sunt artiștii incluși până acum în Line-up?

Lineup-ul complet este încă secret, dar organizatorii promit o selecție care să satisfacă toate gusturile, de la muzică house și techno până la trance și EDM.

Câțiva headlineri

  • Armin van Buuren: Unul dintre cei mai renumiți DJ din lume, Armin van Buuren va fi prezent la SAGA 2024 pentru a oferi un show electrizant cu muzica sa trance energică.
  • Nicki Minaj: Regina hip-hop-ului american va aduce un vibe complet diferit pe scena SAGA, cu energia sa debordantă și hiturile sale de succes.
  • ARTBAT: Duo-ul rusesc ARTBAT va cuceri publicul cu sound-ul lor techno unic, caracterizat de melodii profunde și atmosferice.

Sursă Imagini Instagram: saga_festival

SAGA nu înseamnă doar muzică. Organizatorii au pregătit o experiență completă, cu zone de divertisment, instalații de artă captivante, zone de relaxare și un VIP lounge cu o vedere panoramică asupra festivalului.

Spectacolele de lumini uluitoare vor transforma nopțile bucureștene în scene desprinse din filme SF, iar momentele epice create de cei mai buni artiști ai lumii vor rămâne cu siguranță în memoria participanților pentru mult timp.

Dacă ești gata să te pierză într-o lume a sunetului și a ritmului, înconjurat de o comunitate vibrantă de iubitori ai muzicii electronice, atunci SAGA 2024 este destinația perfectă pentru tine.

Urmărește conturile de social media ale festivalului pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și pentru a achiziționa bilete la timp.

Pregătește-te să dansezi până la răsărit și să experimentezi pulsul muzicii electronice la SAGA 2024!

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ed Sheeran în România, 2024: Când se ține, unde, program

Totul despre Nostalgia: Când se ține, unde, program și artiști

Totul despre Nostalgia 2024: Când se ține, unde, program și artiști