in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 13 octombrie?

Hai să descoperi zilele de naștere celebre! Știai că și Sacha Baron Cohen s-a născut pe 13 octombrie?

13 octombrie este o dată la care s-au născut multe personalități de-a lungul istoriei. De la artiști vizionari până la lideri influenți, eu zic să aflăm cine sunt aceștia.

Cunoscută drept „Doamna de Fier”, Margaret Thatcher a fost un politician britanic, prim-ministru al Regatului Unit între 1979 și 1990. S-a remarcat prin politicile ei conservatoare și determinarea de neclintit.

Născută Ashanti Shequoiya Douglas, această cântăreață, compozitoare și actriță americană a atins faima la începutul anilor 2000 cu hituri precum „Foolish” și „Always on Time”. Vocea ei plină de suflet și influențele R&B i-au câștigat numeroase premii.

Sacha Baron Cohen este un comedian, actor și producător versatil, cel mai bine cunoscut pentru personajele sale satirice precum Borat și Ali G. El folosește umorul pentru a pune în evidență problemele societății.

Cântăreață grecească adesea menționată drept una dintre cele mai bine vândute artiste de muzică din întreaga lume, cariera Nanei Mouskouri se întinde pe zeci de ani, încântând publicul cu vocea ei frumoasă și muzica atemporală.

O jumătate din legendarul duo folk-rock Simon & Garfunkel, Paul Simon este un muzician și compozitor celebru. Lucrarea sa solo, inclusiv albumul „Graceland”, își prezintă versurile poetice și geniul muzical.

Lenny Bruce a fost un stand-up comedian american inovator, cunoscut pentru umorul său provocator și controversat. El a contestat normele sociale și a jucat un rol esențial în evoluția comediei.

Marie Osmond, parte din faimoasa familie Osmond, este o cântăreață, actriță și personalitate de televiziune desăvârșită. Contribuțiile ei la industria divertismentului au lăsat un impact de durată.

O actriță australiană renumită pentru munca ei în film și televiziune, Asher Keddie a primit aprecieri din partea criticii pentru interpretările sale în diferite roluri, în special în serialul popular „Offspring”.

La mulți ani tuturor celor care își împart ziua de naștere cu aceste personalități!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

„Simte că poate fi ea însăși cu el” – Vezi ce spune Kylie Jenner despre noul ei iubit!

O nouă colaborare de succes: Delia și Connect-R lansează ”Fără Te Merau”