in ,

AdorAdor

Totul despre Sabina Teodora: Cine este, Vârstă și Carieră

Descoperă numele complet, zodia și cu ce se ocupă iubita lui Silviu Faiăr, Sabina Teodora!

Sabina Teodora este stilist vestimentar neironic și o creatoare de conținut care a început să prindă tot mai multă vizibilitate în mediul online românesc datorită apariției în clipurile lui Silviu Faiăr. Cei doi formează un cuplu urmărit și extrem de apreciat, Sabina luând calea lui Silviu în ceea ce privește crearea de conținut, dar în zona ei de expertiză.

Cine este Sabina Teodora?

Sabina Teodora, pe numele ei complet Croitoru Sabina Teodora, este stilist vestimentar independent din 2016 și creatoare de conținut, a cărei popularitate a crescut considerabil în urma relației pe care a expus-o cu cel mai faimos și urmărit streamer român de pe Twitch, Silviu Faiăr.

Sabina se remarcă în peisajul online românesc ca o fire jovială, inteligentă, cu un umor fin, care iubește moda și îi place să împărtășeașcă din expertiza ei cu restul lumii:

„Hello! Sunt Sabina și uite câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre mine, sunt stilist vestimentar din 2016, pot vorbi ore în șir despre tot ce înseamnă modă și istoria sa, dar și sustenabilitate, iar orice implică haine și creativitate este exact domeniul meu.” spune Sabina pentru Lioness Media

Sursă imagini: @sabinateodora

Ce vârstă a împlinit Sabina Teodora?

Sabina a împlinit recent vârsta de 26 de ani, fiind născută pe 4 februarie 1998. Ea este o Aquarius Queen a cărei compatibilitate romantică cu Silviu, care este zodia fecioară, este una interesantă și discutabilă în domeniul astrologic. Also, Sabina este din Călărași și a urmat Liceul Teoretic „George Călinescu”.

Cu cine este într-o relație Sabina Teodora?

Mai mult decât evident, Sabina formează o relația cu streamerul român Silviu Faiăr cam de prin anul 2020, la scurtă vreme după prima lor întâlnire oficială. Din spusele lui Faiăr, cei doi nu au locuit până acum împreună, dar petrec mult timp unul cu altul. Iar, în ceea ce privește zvonurile legate de o posibilă căsătorie între cei doi, o poți descoperi chiar în articolul nostru de aici.👈

Cu ce s-a ocupat Sabina Teodora?

Dacă te întrebi cum a reușit să devină stilist vestimentar, această secțiune te va lămuri. În videoclipul „Q&A | VOI INTREBATI EU RASPUND”, Sabina a mărturisit că se gândea când era mică la multe opțiuni de carieră, cum ar fi: balerină, arheolog, psiholog sau stewardesă. Dar, niciuna dintre acestea nu a fost la fel de puternice ca pasiunea ei pentru modă. Astfel că a început să caute pe magicul internet informații despre ce ai putea face în domeniu și a dat peste conceptul de „consultat de imagine”.

În 2016, Sabina își deschide propriul blog „style and smile”, unde scrie câteva articole. Încă de pe vremea aceea menționa că este consultant de imagine și blogger pentru Bucharest Fashion Week. Iar, scopul ei la vremea respectivă era de a face oamenii să zâmbească atunci când se uită în oglindă și să pășească cu încredere în fiecare zi, ceea ce putem spune că face și astăzi.

Perioada ei de documentare a domeniului a urmat încă câțiva ani. A fost editor și asistent stilist pentru „Fashion Premium Magazine”, iar acestea sunt câteva texte scrise de Sabina la momentul respectiv: „Cele mai în vogă rochii ale sezonului”, „Cum să asortezi încălțămintea roșie” sau „Audiență record la Gala Feeric Fashion Week”. De asemenea, a fost fashion editor la „The Smart”, fashion stilist la „The Outfit”, visual merchandiser la „Palessi”.

Cu ce se ocupă Sabina Teodora?

În prezent Sabina trăiește în București. Pe lângă activitatea ei de stilist, Sabina a început să posteze conținut pe domeniul în care are expertiză, cel mai fashionului, ca brand personal – dacă putem să-i spunem așa. Ea a început să creeze conținut propriu-zis încă din 2016, dar ea ca persoană a devenit vizibilă datorită clipurilor în care apare cu Faiăr. Cel mai probabil, Silviu a impulsionat-o să posteze, având în vedere că pornesc de la aceeași premisă, de a comenta lucruri din online.

Sursă imagini: @sabinateodora

Pe rețelele sociale, dă sfaturi legate de modă, fashion inspo, dar și comentează ținutele apărute la diverse Fashion Week-uri, aparițiile de la Red Carpet etc. Veleitățile ei stilistice, dar și prezența în online care nu poate să fie trecută ușor cu vederea, i-au dus o nominalizare la premiile Digital Divas, la categoria „Best Fashion Stylist in Social Media” în 2023.

Ce recomandări ne face Sabina Teodora în materie de fashion?

La întrebarea unui urmăritor, Sabina a mărturisit că inspirația îi vine urmărind influencerii de fashion: Magda Kaczmarska; klaudia.paris; Abigale Masters; Jessi Regina; Camri Hewie; NOT SO BLONDE. În această listă a inclus-o chiar și pe prietena ei din viața reală, reallyrux, menționând că este o prezență fashion autentică în peisajul online românesc.

Recomandări de branduri cool de la Sabina: SCAPADONA, COMMON.parts, Rhi Dancey, MRIA etc.

Cum stă Sabina Teodora la nivel de cifre?

Update: martie 2024

Conform Twitch Tracker, Sabina se află pe poziția #16 în topul celor mai faimoși streameri din România în luna februarie.

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lorena Vișan: Care este zodia influenceriței?

Cine are ziua de naștere pe 29 februarie?