in ,

OMGOMG

Sabin Streza, creator de conținut: „Sper ca oamenii să se regăsească în videoclipurile mele și să le aducă măcar un zâmbet pe buze, indiferent de cum a fost ziua lor.”

https://likez.ro/sabin-streza-creator-de-continut-sper-ca-oamenii-sa-se-regaseasca-in-videoclipurile-mele-si-sa-le-aduca-macar-un-zambet-pe-buze-indiferent-de-cum-a-fost-ziua-lor

Sabin Streza este un creator digital care își dorește ca, prin conținutul pe care îl postează constant, să aducă un zâmbet pe chipul oricărei persoane care interacționează cu conținutul său. Până în prezent, carisma și creativitatea sa i-au adus aproape 470k de urmăritori pe TikTok și 117k urmăritori pe Instagram.

Am povestit cu Sabin despre ce înseamnă să fii creator de conținut, în ciuda preconcepțiilor pe care le pot avea alți oameni cu privire la această meserie, sacrificiul pe care l-a făcut pentru a-și dedica timp creării de conținut și cum îi place să interacționeze cu comunitatea sa.

Cum arată o zi din viața creatorului de conținut Sabin Streza?

Marea majoritate a timpului mă gândesc la idei noi de conținut, iar pe lângă filmat și editat obișnuiesc să merg la sală și să ies în oraș.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sabin Streza (@sabinstreza)

Dacă rețelele sociale ar dispărea mâine, cu ce te-ai ocupa? Cum crezi că ți-ar influența acel eveniment identitatea și cariera?

Cel mai probabil aș alege tot un job care implică partea de marketing sau creare de conținut.

Ce ți-ar fi plăcut să știi la început, când te-ai apucat de online?

Faptul că este important să rămâi cât mai constant atunci când vine vorba de postat și să încerci să vii mereu cu ceva nou.

Care este o greșeală pe care ai făcut-o în calitate de creator de conținut? Și ce ai învățat din ea?

Singura „greșeală” pe care pot spune că am făcut-o, a fost că am avut o perioadă la început în care nu am mai fost atât de constant.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sabin Streza (@sabinstreza)

Din momentul în care ai ales să devii creator de conținut, care a fost un sacrificiu pe care l-ai făcut? Poți să dai mai multe detalii?

Momentul în care am decis să plec de la locul de muncă pe care îl aveam și să mă focusez 100% pe crearea de conținut, neștiind ce va urma.

Cum reușești să te menții creativ, având în vedere volumul mare de conținut pe care trebuie să-l creezi constant?

Încerc să rămân pe cât de calm posibil, pentru că altfel nu aș putea să vin cu idei conținut.

Ce creator din România, sau de la nivel internațional, te inspiră când creezi conținut?

În marea majoritate a cazurilor, când vine vorba de content, încerc să rămân cât mai original. Nu am un anume content creator de la care mă inspir.

Cât timp îți ia să creezi un videoclip? De la idee creativă, până la editarea și livrarea sa online?

Ideile îmi pot veni pe loc sau pot dura câteva zile până îmi așez ideea în cap și mă apuc de filmat, dar în mare parte poate dura de la 30 de minute până la câteva ore cu tot cu editat.

Ce cred oamenii că înseamnă să fii creator de conținut? Și cum este de fapt?

Unii oameni au impresia că în spatele videoclipurilor nu este muncă, ceea ce nu este adevărat, iar cea mai grea parte este să rămâi constant și să vii mereu cu idei noi de content.

Care este colaborarea cu un creator de conținut român care ți-a plăcut cel mai mult. De ce?

Când vine vorba de content creatori de la noi din România, cea mai mare colaborare pe care am avut-o, a fost cu Selly.

În funcție de ce criterii îți selectezi colaborările cu alți influenceri, branduri sau campanii?

Când vine vorba de branduri, încerc să mă asociez cu cele în care mă regăsesc și care pot fi integrate în contentul meu.

Cum îți place să interacționezi cu oamenii care te urmăresc cu interes în online?

Încerc pe cât posibil să răspund tuturor la mesajele pe care mi le lasă în privat, iar atunci când am ocazia să mă întâlnesc cu ei în realitate să vorbim și să facem poze.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sabin Streza (@sabinstreza)

Cel mai important sfat pe care l-ai primit la începutul carierei tale în calitate de creator de conținut:

Cred că singurul sfat, să zic așa, pe care l-am primit, a fost acela de a continua să postez și să nu mă intereseze părerile oamenilor din jur.

Emoji-ul tău go-to:

🤣😎

Cu ce gând îți dorești să rămână oamenii din comunitatea ta online după ce consumă conținutul pe care tu îl creezi pentru ei:

Eu sper ca oamenii din comunitatea mea, și nu numai, să se regăsească în videoclipurile mele și să le aducă măcar un zâmbet pe buze indiferent de cum a fost ziua lor. Pe scurt, vreau să fac lumea să râdă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dăneț Eduard Sebastian, creator de conținut și model: „Mi-am dat seama că acesta este drumul meu. Că fac parte din industrie și asta m-a ajutat să știu ce vreau să fac cu viața mea.”

Mario Roșu, creator de conținut și TikTok Star: „Astăzi creez conținut și pentru mine, nu doar pentru urmăritorii mei.”