in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 23 octombrie?

Hai să descoperi zilele de naștere celebre! Știai că și Ryan Reynolds s-a născut pe 23 octombrie?

Fiecare zi marchează nașterea unor oameni care și-au pus amprenta asupra lumii prin diferite moduri. Ziua de 23 octombrie nu face excepție și ne oferă câteva personalități celebre, care au lăsat o moștenire de durată în domenii care variază de la știință și divertisment până la literatură și sport.

Johnny Carson a fost un prezentator de televiziune și comedian american emblematic, cel mai bine cunoscut pentru rolul său de gazdă din „The Tonight Show Starring Johnny Carson”. Inteligența și umorul lui l-au făcut o figură iubită în televiziunea de noapte.

 Ryan Reynolds este un actor, producător și antreprenor canadian. A apărut în numeroase filme, inclusiv „Deadpool” și „The Proposal”, și este cunoscut pentru stilul său de actorie, fiind carismatic și comic.

Nancy Grace este o fostă procuroare devenită om de televiziune și comentator juridic. Ea a găzduit emisiunea populară de analiză juridică „Nancy Grace” și este cunoscută pentru opiniile sale puternice și pentru susținerea victimelor crimei.

 Dwight Yoakam este un cântăreț și actor american de muzică country, câștigător al unui Grammy. Amestecul său unic de honky-tonk și rockabilly i-a adus numeroși fani și premii.

Emilia Clarke este o actriță engleză care a câștigat faima mondială pentru rolul său ca Daenerys Targaryen din serialul de succes „Game of Thrones”. Portretul ei a Mamei Dragonilor i-a câștigat aprecierea criticilor.

Considerat pe scară largă drept unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din toate timpurile, Pelé provine din Brazilia și este de trei ori campion la Cupa Mondială FIFA.

La mulți ani tuturor acestor mari personalități care au contribuit cu frumos în lumea în care trăim. Îți împarți ziua de naștere cu ei? Scrie-ne pe Ai un pont? și povestește-ne care este celebritatea ta favorită din această scurtă listă pe care am prezentat-o în articolul de astăzi.

Așteptăm mesajul tău cu nerăbdare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

„Totul se rezumă la calitatea timpului și a conversațiilor” – vezi ce spune Carmen Grebenișan în noul ei ad

Ce ne învață relația dintre Alina Ceușan și fiul ei, Rock Tișa?❤️