in ,

OMGOMG

Totul despre Rovision: Cum Arată Evoluția Carierei Sale în Online

Descoperă aici mai multe lucruri despre evoluția canalului Rovision!

Totul despre Rovision Cum Arată Evoluția Carierei Sale în Online

Rovision, a.ka. Rovion, este un youtuber și una dintre cele mai misterioase prezențe din online-ul românesc. Canalul său de Youtube este activ din 2019 și până în prezent a adunat 773K de subscriberi și însumează 98 de videoclipuri postate în total. Rovision este cel mai bine cunoscut pentru seriile sale de reacții, „Greșeli în…”.

Cine este Rovision?

Identitatea lui Rovision a rămas bine ascunsă. Vlogger-ul nu și-a destăinuit niciodată numele complet, vârsta reală sau statusul relațional, dar în cazul său, munca și activitatea sa au primat și au fost interesul comunității sale din online. Astfel că, Rovision va rămâne o prezență necunoscută până la momentul contrar.

Totuși, pe Instagram, canalul de Instagram căruia îi este asociat specifică că unul dintre prenumele sale ar fi „Ștefan”.

Sursă imagini Facebook: Rovision

Cum arată activitatea lui Rovision până în momentul de față?

Apărut de nicăieri, primul său videoclip din activitatea sa de vlogger s-a intitulat „LIL PUMP SUNA LA TV” și a fost postat prima dată pe 19 ianuarie 2019. Formatul pe care s-a concentrat de atunci și până în prezent a fost de tip „reacție” a conținului viral. Seria sa „GREȘELI ÎN…”, spre exemplu „Greseli in Alex Alvarez – Saint Tropez Florin Salam Trap”, „Greseli in LINO GOLDEN – „PANAMERA”” (feat. Aspy) sau „Greseli in 5GANG – DM feat. LINO GOLDEN”, a fost bine primită de comunitatea de români de pe Youtube și a venit ca un suflu fresh și necesar la momentul respectiv.

Cele mai populare reacții de pe canalul său sunt: „Greseli in abi – „Rege pa Romania””, „nu sunt greseli in Dorian Popa feat. SHIFT – HATZ”, „in niciun caz greseli in 5GANG – FOCURI” și „Greseli in Andra & Razvan Gogan – Stricati o Generatie”, care au adunat milioane de vizualizări de la postare.

De ce a prins atât de bine conceptul de „reacție” a lui Rovision?

Rovision a fost omul potrivit la momentul potrivit. La fel ca o poliție a Youtube-ului, după ce orice conținut viral era postat, Rovision, ca un judecător, era invocat de oameni pentru a veni, a analiza și a dărui o reacție savuroasă care însuma părerile multor membrii ai comunităților de pe Youtube.

Ceea ce a dublat valoarea sa, a fost indiscutabil părerile pe care creatorii de conținut de orice tip de ofereau la reacțiile lui (reacție la reacție), iar una dintre cele mai vizibile colaborări tacite a fost cu Selly. În clip-ul „EVOLUTIA TRUPEI 5GANG”, acesta a comentat parcursul trupei fenomen 5GANG, iar la rândul său Selly a venit cu un răspuns mult mai complex despre dedesubturile formării și trupei pe care el însuși a fondat-o, „CE A GRESIT ROVISION IN “EVOLUTIA 5GANG”.

Ce s-a întâmplat cu Rovision?

În ultimii ani, Rovision a început să posteze din ce în ce mai rar, iar oamenii au remarcat scăderea calității comentariilor sale. Trilogia „Piese copiate” de artiști români, seria „Greșeli în…”, dar și „Evoluția” unui anumit influencer, cum ar fi cea a lui Alex Alvarez, își păstrează caracterul savuros, dar nu mai par atât de bine gândite și nici la fel de prospere la nivel de cifre.

În ceea ce privește conținutul pe care îl postează pe alte rețele de social media, cum ar fi TikTok sau Instagram, acestea și-a păstrat identitarea unitară și a continuat să posteze un conțintut cu caracter memar.

Cum stă Rovision la nivel de cifre?

  • Youtube: ROVISION, 773K de subscriberi;
  • Instagram, canal principal: rovion1, 343K de urmăritori;
  • Instagram, canal secundar: stefan.shire, 106K de urmăritori;
  • TikTok: rovion1, 191,8K de urmăritori.

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Călina Adămescu Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră

Totul despre Călina Adămescu: Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră

totul despre beatrice olaru cine este varsta biografie cariera cover

Totul despre Beatrice Olaru: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră