in ,

OMGOMG

De ce s-au despărțit Rosalía și Rauw Alejandro?

Într-un carusel  emoționant de întâmplări, celebra cântăreață spaniolă Rosalía și artistul portorican Rauw Alejandro au pus capăt angajamentului lor, la doar câteva luni după ce anunțaseră logodna lor.

Ce au suspectat fanii legat de Rauw Alejandro?

În timp ce Rauw a respins zvonurile privind infidelitate, fanii au fost lăsați într-o ceață de întrebări cu privire la motivele reale ale despărțirii.

Rosalía a publicat un statement despre break-up

Rosalía, cu cei 27 de milioane de urmăritori pe Instagram, și-a făcut publică părerea, abordând subiectul cu eleganță și maturitate.

„Îl iubesc, respect și admir foarte mult pe Rauw. Nu acord atenție zvonurilor; știm prin ce am trecut. Acest moment nu este ușor, așa că mulțumesc tuturor pentru înțelegere și respect”, a scris ea.

Zvonurile privind o posibilă infidelitate din partea lui Rauw cu un model columbian au declanșat un val de controverse pe rețelele de socializare. Rauw a negat acuzațiile și a declarat că despărțirea lor a avut loc „cu câteva luni în urmă”.

Această afirmație a stârnit însă îndoieli, dat fiind că logodna lor a fost anunțată printr-un videoclip pentru piesa „Beso”.

Au existat indicii cu privire la separarea lor

În ciuda dezvăluirilor, se pare că au existat indicii care să indice o posibilă ruptură.

Fanii au remarcat că Rosalía părea emoționată în timpul interpretării unei piese în colaborare la festivalul Lollapalooza din Paris.

În plus, postările recente pe rețelele de socializare nu mai includeau mențiuni despre Rauw.

Rosalía și Rauw Alejandro și-au anunțat logodna printr-un videoclip în care acesta îi oferea un inel, după un an și jumătate de relație.

Însă, în lumina evenimentelor actuale, întrebările rămân: De ce au ales să se despartă acești doi artiști care, în aparență, trăiau o poveste de dragoste atât de frumoasă?

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în continuare. At least, știm ce face Rosalía.🙈

Tu ce părere ai de cei doi artiști?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 24 ianuarie?

Caro Schaeffler este creatoare de conținut care arată ca o operă de artă vie