in ,

Rosalía și Jeremy Allen White: Noul cuplu senzație, vezi aici

Când credeam că nu există cupluri care să ne surprindă la fel de mult decât Kylie Jenner și Timothée Chalamet, iată că au apărut pe scenă Rosalía și Jeremy Allen White.

Primul semn al romanței lor a fost captat târziu anul trecut, la scurt timp după despărțirea fiecăruia de partenerii lor anteriori.

Cu cine au fost în trecut?

Rosalía a pus punct logodnei cu cântărețul Rauw Alejandro în iulie, anul trecut, iar soția lui Jeremy Allen White, Addison Timlin, a depus actele de divorț în mai, tot anul trecut.

Deși actorul american și rapperița spaniolă nu au vorbit public despre relația lor, au fost surprinși de mai multe ori împreună, afișând un stil cool în ținute stradale coordonate – și de obicei cu țigară la purtător.

Când au început să iasă Rosalía și Jeremy Allen White?

Se pare că scânteia s-a aprins în octombrie 2023, as far as we know, când cei doi au fost surprinși pentru prima dată împreună, cumpărând flori la un târg din Los Angeles.

Cu fiecare apariție, cuplul a reușit să capteze atenția fanilor cu priviri complice și zâmbete împărtășite.

Cu discreție și fără prea multă zarvă, Rosalía și Jeremy au navigat prin primele etape ale relației lor în timp ce se bucurau de momente de tandrețe.

Confirmarea relației dintre cei doi artiști

Momentul care a confirmat oficial relația lor a venit pe 11 ianuarie 2024, când au fost surprinși sărutându-se pasional în Los Angeles.

Desigur, confirmarea nu a venit din partea lor direct, dar surse apropiate au dezvăluit că au trecut de la stadiul de prieteni la cel romantic.

Fanii sunt entuziasmați să urmărească această poveste de dragoste, iar Rosalía și Jeremy Allen White par pregătiți să ofere o doză sănătoasă de iubire și aventură în lumea lor colorată și plină de strălucire.

Tu ce zici de ei?

Dacă ai un pont, let me know aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce facem de Ziua Culturii Naționale în București? 15 ianuarie cu evenimente culturale și intrări gratuite la muzeu 😍

Cine are ziua de naștere pe 15 ianuarie?