in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 18 septembrie?

Hai să descoperi zilele de naștere celebre! Știai că Ronaldo s-a născut pe 18 septembrie?

Cu toate că este o zi de luni, 18 septembrie ne aduce mulți sărbătoriți cunoscuți. Îți serbezi și tu ziua de naștere azi? Iată cu ce persoane faimoase îți împarți ziua ta specială.

Jada Pinkett Smith este o actriță, cântăreață și femeie de afaceri americană cunoscută pentru rolurile sale în filme precum „The Nutty Professor”, „The Matrix Reloaded”, „The Matrix Revolutions” și ca vocea Gloriei în animația „Madagascar”.

Ea s-a remarcat prin rolul Niobe, din seria de filme „Matrix”.

Greta Garbo s-a născut în 1905 și a fost actriță legendară suedeză-americană cunoscută pentru rolurile ei emblematice din filmele clasice de la Hollywood, inclusiv „Ninotchka” și „Camille”.

Jason Sudeikis este un actor, comediant și scriitor american faimos pentru activitatea sa în cadrul „Saturday Night Live”, dar și pentru că a jucat în serialul de televiziune „Ted Lasso”.

Lance Armstrong este un fost ciclist care a câștigat Turul Franței de șapte ori consecutiv, deși cariera sa a fost afectată de scandaluri de dopaj.

Aisha Tyler s-a născut în 1970 și este o actriță americană, comediantă și gazdă de televiziune.  S-a făcut remarcată prin rolurile din „Friends”, „Archer”, dar și ca co-gazdă la „The Talk”.

Ronaldo s-a născut în 1976. Numele lui complet este Ronaldo Luís Nazário de Lima. Acesta este un jucător de fotbal brazilian retras, considerat pe scară largă drept unul dintre cei mai mari atacanți din istoria sportului.

Jasmine Guy este o actriță, cântăreață și dansatoare americană cunoscută pentru rolul său ca Whitley Gilbert în serialul de televiziune „A Different World”.

James Gandolfini  a fost un actor american, cel mai bine cunoscut pentru interpretarea lui Tony Soprano în serialul de televiziune „The Sopranos”, care a fost tare apreciat de critici.

Care este preferatul tău? Scrie-ne pe Ai un pont? Abia așteptăm să aflăm favoriții tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Anastacia

Cine are ziua de naștere pe 17 septembrie?

Miley Cyrus și „Used to be young” m-au întors în copilărie