in ,

OMGOMG

Totul despre Rockstadt Extreme Fest 2024: Când se ține, unde și artiști

Totul despre Rockstadt Extreme Fest: Când se ține, unde și artiști

Rockstadt Extreme Fest 2024, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică heavy metal din Europa de Est, se pregătește să își sărbătorească cea de-a 10-a ediție. Festivalul va avea loc în perioada 30 iulie – 4 august 2024, la poalele Cetății Râșnov din Transilvania, oferind patru zile pline de muzică live, headlineri de renume mondial, tabără și o atmosferă electrizantă.

Line-up Rockstadt Extreme Fest 2024

Rockstadt Extreme Fest 2024 se mândrește cu un line-up de excepție, care include trupe de top din genuri precum metal extrem, heavy metal, power metal, symphonic metal, crossover thrash, metalcore și punk rock. Printre headlinerii anunțați se numără:

 • Behemoth (Polonia) – O legendă a scenei black metal, cu o discografie bogată și spectacole live pline de energie.
 • Kreator (Germania) – O altă legendă a thrash metal-ului, cu un sound brutal și mesaje sociale puternice.
 • Amon Amarth (Suedia) – O trupă de melodic death metal care cucerește publicul cu riff-uri memorabile și povești epice din mitologia vikingă.
 • Dimmu Borgir (Norvegia) – O pionieră a scenei symphonic black metal, cu o atmosferă întunecată și orchestre grandioase.

Informații și bilete Rockstadt Extreme Fest 2024

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2024 pot fi achiziționate online de pe site-ul oficial al festivalului: https://rockstadtextremefest.ro/

Prețuri Rockstadt Extreme Fest 2024

 • Abonament 5 zile: 850 LEI (aproximativ 170 euro)
 • Bilet 1 zi: 250 LEI (aproximativ 50 euro)

Există de asemenea opțiuni de cazare la campingul festivalului, la prețuri separate.

Sfaturi pentru participanți

 • Cazarea: Se recomandă achiziționarea biletelor și rezervarea cazării din timp, având în vedere popularitatea festivalului.
 • Transportul: Festivalul se află la o distanță de aproximativ 150 km de București și 100 km de Cluj-Napoca. Se poate ajunge cu mașina personală, autobuzul sau trenul.
 • Echipament: Asigurați-vă că aveți haine și încălțăminte adecvate pentru vremea din Transilvania, care poate fi capricioasă. De asemenea, este recomandat să luați cu dumneavoastră o pălărie, cremă de protecție solară și o lanternă.
 • Mâncare și băutură: Există o varietate de opțiuni de mâncare și băutură disponibile la festival, dar vă recomandăm să luați cu dumneavoastră și gustări și apă pentru a economisi bani.
 • Respect: Rockstadt Extreme Fest este un festival prietenos și incluziv. Respectați ceilalți participanți, personalul festivalului și mediul înconjurător.

Rockstadt Extreme Fest 2024 se anunță a fi o ediție memorabilă, cu o atmosferă electrizantă, muzică de calitate și o varietate de evenimente pentru toate gusturile.

Nu ratați șansa de a face parte din această experiență unică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine este Sefora Șulea, beauty & fashion influencer Am ajuns să fac fix ceea ce visam dintotdeauna

Cine este Sefora Șulea, beauty & fashion influencer: Am ajuns să fac fix ceea ce visam dintotdeauna

Totul despre JAZZx 2024: Când se ține, unde și artiști

Totul despre JAZZx 2024: Când se ține, unde și artiști