in , ,

AdorAdor OMGOMG

Totul despre Rocanotherworld 2024: Când se ține, unde și artiști

Rocanotherworld 2024: Un Vârtej de muzică, artă și spirit rebel la Iași

Totul despre Rocanotherworld 2024: Când se ține, unde și artiști

O explozie de sunete, culori și vibrații te așteaptă la Iași, unde în perioada 20-23 iunie va avea loc cea de-a nouă ediție a festivalului Rocanotherworld 2024.

Pregătește-te să fii captivat de o experiență unică, ce îmbină armonios muzica live de excepție, arta vibrantă, activisimul social și o atmosferă prietenoasă.

Un maraton muzical de neuitat Rocanotherworld 2024

Pe scenele festivalului vor urca nume consacrate din muzica românească și internațională, precum Asaf Avidan, Alternosfera, Deliric x Silent Strike & Muse Quartet, COMA, Argatu, om la lună, Jurjak, La Chica, Frate Gheorghe, și mulți alții. Fiecare zi va fi o călătorie muzicală fascinantă, prin diverse genuri muzicale, de la rock și electronic la folk și hip-hop, oferind câte ceva pentru gustul fiecăruia.

Mai mult decât concerte Rocanotherworld 2024

Rocanotherworld nu se rezumă doar la concerte. Festivalul oferă o gamă largă de alte activități, menite să completeze experiența și să satisfacă nevoile diverse ale publicului. De la ateliere de creație și sporturi recreative, la zone de relaxare și zone de joacă pentru copii, Rocanotherworld are câte ceva pentru toată lumea.

Sursă imagini: Facebook Rocanotherworld 2024

O oază de artă și creativitate

Pe lângă muzică, arta va juca un rol important la Rocanotherworld 2024. Instalații artistice inedite, expoziții de pictură și fotografie, proiecții de film și spectacole de teatru vor crea o atmosferă vibrantă și vor stimula imaginația participanților.

Un spațiu pentru activisim și implicare socială

Rocanotherworld este mai mult decât un festival de muzică și artă. Este un spațiu unde se promovează valorile fundamentale precum diversitatea, incluziunea și respectul pentru mediu. Festivalul va găzdui dezbateri pe teme sociale actuale, campanii de sensibilizare și acțiuni concrete menite să aducă o schimbare pozitivă în lume.

O stare de spirit unică Rocanotherworld 2024

Rocanotherworld este cunoscut pentru atmosfera sa prietenoasă și incluzivă, unde te poți simți liber să fii tu însuți. Indiferent de vârstă, gen, orientare sexuală sau preferințe muzicale, aici ești binevenit! Festivalul promovează toleranța, diversitatea și respectul reciproc, creând un spațiu sigur și primitor pentru toți.

Detalii practice

  • Locație: Brizo, Iași, pe malul lacului Aroneanu
  • Date: 20-23 iunie 2024
  • Bilete: Achiziționează bilete și abonamente online de pe site-ul oficial: https://rocanotherworld.com/en/
  • Acces: Accesul se face cu biletul sau abonamentul valabil. Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit în compania unui adult plătitor de bilet. Persoanele cu dizabilități beneficiază de acces gratuit în baza documentelor justificative.

Nu rata șansa de a fi parte din această experiență unică! Vino la Rocanotherworld 2024 și bucură-te de muzică bună, artă, prietenie și o atmosferă electrizantă care te va face să te simți viu!

Să ne vedem la Rocanotherworld 2024!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ooh La La Madism și SMACK colaborează pentru un hit dance de vară

„Ooh La La”: Madism și SMACK colaborează pentru un hit dance de vară

Balerini din piele naturală: Care sunt avantajele lor? Ce model să alegi?